Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

МИТТЄВОСТІ ЖИТТЯ КОЛЕДЖУ

Методичне об'єднання заступників директорів з виховної роботи фахових коледжів Тернопільщини та ВСП НУБІП України
Всеукраїнський фестиваль-конкурс "ЗЛАТА ФЕСТ - 2024"
Відкриття лабораторії Комп’ютерних систем та мереж
Краса в серці: благодійний конкурс краси та грації у Бережанському фаховому коледжі
ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі»
Карпати зачаровують красою
Засідання ради роботодавців
УКРАЇНА ТРИМАЄ СТРІЙ! З ВІРОЮ В ЗСУ!
БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

13 грудня 2018 року о 1200 год. в Бережанському агротехнічному коледжі (аудиторія №303) відбудеться відкритий виховний захід на тему: «Права та обов’язки дитини» за участю працівників служб у справах дітей, надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми та молоді; ювенальної превенції Бережанського відділу поліції Головного Управління Національної поліції.

Викладач Юдіна А.А.

ПРО РОБОТУ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

29 грудня відбулося останнє в 2016 році засідання педагогічної ради коледжу.

Вогонь любові, вогонь добра,

Неси у світлі ліхтаря.

Хай знає кожен Божий дім -

Ми понесем вогонь, даруючи любов

Усім.

26 грудня 2016 року в ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» завітали пластуни з Вифлеємським Вогнем Миру. Цей вогник кожного року, напередодні Різдва запалюють у місті Вифлеємі. І вже потім скаути передають його з рук в руки. Вони підтримують цю ініціативу більше 20 років.

Хай Миколай у вишиванці розбудить

подарунком вранці

І принесе у Твою хату добробут,

радості багато.

Розбудить приспані надії, зернятко

щастя хай посіє.

Зігріє гумором, любов’ю, і принесе

Тобі здоров’я!

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори було і залишається свято Миколая. Існує повір'я, якщо в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає. Чудеса іноді не вимагають обґрунтувань, в них просто потрібно вірити.

Ювілеї, як відомо, відзначаються по-різному. Можна влаштовувати паради і бенкети, запускати феєрверки, а можна у теплому дружньому колі згадати, як усе починалося, поділитися всім добрим і хорошим, помріяти про майбутнє і просто порадіти тому, що є.

15 грудня 2016 року у групі М-22М викладачем вищої категорії Вовк Г. С. було проведено відкрите заняття з математики на тему: " Знаходження інтегралів".

Чорнобиля гіркий полин

На серці ліг незримно й тяжко.

І пливе над землею дзвін

І з тихим стогоном протяжно

14 грудня 2016 року в групах Сп-11М, Ео-21М, Ео-31М була проведена виховна година до дня вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на тему «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…» викладачем Чорною Н. З.

грудня 2016 року викладачем Процик О. А. було проведено пізнавальний  захід  «Частування в інтелект-кафе  «Економіст»», активну участь в якому взяли студенти групи ЕкБ-31М.

8 грудня відбулося чергове засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу.

Директор розпочала з приємної новини: успішно відбулося ліцензування усіх 14 робітничих професій. Світлана Ігорівна висловила великі сподівання щодо розвитку практичної бази коледжу з урахуванням можливостей нових напрямків діяльності. Далі на порядку денному підсумки діяльності за попередній місяць. Доповідач, відзначивши насиченість і різноплановість проведених заходів у листопаді, проаналізувала окремо День відкритих дверей, насичений тиждень права й традиційні українські вечорниці. Згадуючи День студента, директор висловила побажання тіснішої співпраці адміністрації зі  студентськими парламентом і профспілкою, про необхідність спільних зустрічей щомісяця.

Знатне панство завітало, вишиванки повбирали.

Тут і бойки, і гуцули, всі про здибанку ту чули.

І сьогодні в цій світлиці всі зібрались на вечорниці.

7 грудня 2016 року відбулося чергове святкування Українських вечорниць в агротехнічному коледжі. Захід провели у ресторані «Галичанка», де зібралося чимало гостей.

Упродовж багатьох віків людина вважала себе «вінцем природи» і робила з нею все, що заманеться. Аж поки над нашою планетою не нависла примара глобальної екологічної катастрофи. Тепер ми схаменулися і хочемо повернутися назад, до рівноправних стосунків із флорою та фауною. Але позбутися давніх звичок не так просто. Вихід один — виховувати нові екологічно свідомі покоління.

8 грудня проведено Економічний КВК. За перемогу змагалися дві команди – команда групи Ек-31М «Бізнесмени» та команда групи Б-31 М «Лідери».

6 грудня 2016 року викладачем Юдіною А.А. проведено з студентами груп Б-21М, Е-21М, А-31М відкритий виховний захід на тему: «Права та обов’язки дитини».

У рамках відзначення Дня української писемності та мови 7 грудня в музеї книги відбулася відкрита тематична історико-пізнавальна година «Писемність та книгодрукування: історія та сучасність».

В рамках тижня циклової комісії спеціальних економічних дисциплін 06 грудня Бурдаш У.Є. було проведено олімпіаду із базових економічних дисциплін між студентами групи ЕкБ-31М.

«У нашій пам’яті вони назавжди залишились»

День збройних сил України -    

Мужності й геройства свято.    

І ми вклоняємося тим,              

Хто літ тому назад багато        

І тим, хто нині з автоматом      

Наш спокій береже і захищає, 

Всю нашу велику родину,         

Рідну землю свою - Україну.    

6 грудня 2016 року була проведена виховна година присвячена Дню Збройних сил України, викладачами Михайлишин М.С. та Терновою І.В., яка мала за мету сприяти згуртуванню молодого покоління, вихованню патріотичних почуттів до рідної землі, розвитку розумових і фізичних здібностей, формуванню у молодого покоління національно-патріотичного усвідомлення, духовної єдності поколінь, відданості в служінні Батьківщині, пропаганді серед студентів духу патріотизму та поваги до свого війська.

09.11.1976 – створено Українську громадську групу сприяння виконанню Гельсінських угод

Колишні політв'язні, депутати Верховної Ради, у день прийняття Декларації про державний суверенітет України 16 липня 1990 р.

Економічна наука має справу з фундаментальними проблемами
життя суспільства;
вона стосується усіх і належить усім.

Лудвіг фон Мізес

     Пожвавлений інтерес до економічних знань, динамічний розвиток системи професійної підготовки економістів та бухгалтерів, оновлення змісту масової економічної освіти – одна з суттєвих прикмет вищої і середньої школи сьогодення, що потребує високої інтелектуальної мобільності.

ARMY DAY 06.12.2016

«Хто володіє інформацією, той володіє світом»

У. Черчіль

2 грудня 2016 року викладачем Вовк Г. С. була проведена інтелектуально-пізнавальна гра "Найрозумніші" між групами ОФП-11М і М-11М. Даний захід складався з двох турів, а кожен тур із чотирьох рубрик.

ВІЛ та СНІД… Сьогодні нам часто зустрічаються ціслова на плакатах, у газетах та журналах, їх чуємо по телевізору, радіо і  просто від людей. Але, на жаль, більшість із нас не усвідомлює, яку загрозу він несе людям. Найчастіше ми думаємо – «мене це не стосується», «зі мною цього не трапиться», та ніхто не знає, де чекає нас біда. СНІД – одна з найголовніших проблем, з якою людство зіткнулося у ХХ столітті і увійшло у ХХІ ст.. У всьому світі проводяться наукові роботи зі створення вакцини та ліків проти – інфекції, але на сьогодні СНІД не лікується. Єдиним методом боротьби із хворобою залишається попередження передачі вірусу.

Постать М. Шашкевича та його значення у відродженні рідної мови, культури на західноукраїнських землях зацікавила викладачів «Бережанського агротехнічного коледжу», тому 30.11.2016 року разом із Міським музеєм книги була проведена науково-практична конференція на тему: «Маркіян Шашкевич – будитель національного духу Галичини».

В Дні пам’яті жертв голодомору 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років в музеї Богдана Лепкого відбулась історико-пізнавальна година-реквієм. Студенти груп СП – 41М, ЕкБ-31 М та Ео-21М під керівництвом викладачів Сновиди М. П., Чорної Н. З. та Дудки У. Т. були учасниками дійства, вшанували невинно закатованих більшовицькою владою великомучеників нашої історії хвилиною мовчання.

1 грудня працівниками Бережанського міського музею книги та ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» проведено виховний захід «Ми - українці» з нагоди святкування річниці референдуму на підтвердження Акту проголошення незалежності.

Топові дописи за місяць

Приєднуйтеся до нас

    

Оновлені статті

 
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

НАШІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ



Економіка
Первинні посади:
  • диспетчер виробництва
  • технік з планування
  • технік з підготовки виробництва
  • технік з нормування праці
  • ревізор з економічних питань
  • організатор діловодства
Облік і оподаткування
Первинні посади:
  • технік з планування
  • бухгалтер
  • касир-експерт
  • інспектор з інвентаризації
  • інспектор-ревізор
  • фінансовий менеджер
  • аудитор
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Первинні посади:
  • фінансовий менеджер
  • фінансист в банках
  • головний бухгалтер
  • директор страхових компаній
  • фахівець з цінних паперів
  • дилер
Підприємництво та торгівля
Первинні посади:
  • директор підприємства
  • керівник магазину
  • менеджер з торгівлі
  • фахівець з біржової торгівлі
  • керівник магазину
  • комерсант
  • торговельний брокер
Екологія
Первинні посади:
  • Таксидерміст
  • Фахівець з біотехнології
  • Асистент біолога
  • Асистент хіміка
  • Технік-лаборант (біологічні дослідження)
Комп’ютерна інженерія
Первинні посади:
  • Технік програміст
  • Фахівець з інформаційних технологій
  • Фахівець з комп’ютерної графіки(дизайну)
  • Фахівець з розроблення комп’ютерних програм
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Первинні посади:
  • технік-електрик
  • електрик дільниці
  • електрик цеху
  • електродиспетчер
  • електромеханік
  • електромеханік дільниці
Садово-паркове господарство
Первинні посади:
  • завідувач розсадника
  • керівник у лісовому господарстві
  • керівник у природно-заповідній справі
  • майстер зеленого господарства
Агроінженерія
Первинні посади:
  • завідувач майстерні
  • керуючий дільницею (сільськогосподарською)
  • технік з механізації процесів
  • майстер з експлуатації та ремонту машин і механізмів
  • слюсар з паливної апаратури
Автомобільний транспорт
Первинні посади:
  • механік автомобільної колони
  • механік з ремонту транспорту
  • начальник відділу транспорту
  • майстер з ремонту транспорту
  • начальник майстерні
Соціальна робота
Первинні посади:
  • Соціальний працівник
  • Фахівець із соціальної допомоги вдома
  • Фахівець із соціальної роботи
  • Асистент викладача із соціальної педагогіки
  • Інспектор з соціальної допомоги

Карта тривог України

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація