Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

МИТТЄВОСТІ ЖИТТЯ КОЛЕДЖУ

Всеукраїнський фестиваль-конкурс "ЗЛАТА ФЕСТ - 2024"
Відкриття лабораторії Комп’ютерних систем та мереж
Краса в серці: благодійний конкурс краси та грації у Бережанському фаховому коледжі
ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі»
Карпати зачаровують красою
Засідання ради роботодавців
День Знань 2023
УКРАЇНА ТРИМАЄ СТРІЙ! З ВІРОЮ В ЗСУ!
БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

«……Найкращі з-поміж людей нехай будуть учителями».

Я. А. Коменський

 

Не встиг відлунати перший дзвінок, не встигли студенти розсістися в аудиторіях по місцях, як на порозі чергове осіннє свято, повязане з наукою, студентами, навчанням і педагогами – День працівників освіти.

28 вересня 2016 року з цієї нагоди у конференц-залі Бережанського агротехнічного коледжу  відбувся святковий концерт. Офіційна частина розпочалася із привітального слова директора С. І. Пилипишин, яка щирими словами привітала освітян та побажав їм натхнення у праці, гарного фінансового забезпечення та міцного здоров’я.

     28 вересня 2016 року в Тернопільській українській гімназії ім. І. Франка відбувся тренінг для вчителів фізики «Удосконалення фізичного експерименту шляхом використання сучасних вимірювальних пристроїв», який відвідали викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін, інформатики та обчислювальної техніки Ухман Р. В. та Ломницька Р. Я.

Бабин Яр є спільним місцем пам’яті жертв нацизму — українців, євреїв, ромів та інших. Із вересня 1941-го до кінця вересня 1943 року він був місцем регулярних розстрілів та захоронень, які здійснювали  окупанти. Кількість жертв сягає щонайменше 100 тисяч осіб, понад дві третини з яких були євреями. Серед них також військовополонені, члени ОУН, мирні жителі різних політичних поглядів, віросповідань .

У 2016 році виповнюються 75-та річниця трагічних подій у Бабиному Яру і відзначається в Україні на високому державному рівні.

Вшановуючи пам`ять про ці страшні події, в читальному залі бібліотеки 28 вересня відбулась година-реквієм «Бабин Яр: пам'ять заради майбутнього».

DEN PRACIVNIKA OSVITU

З метою підвищення ефективності роботи бібліотек вищих навчальних закладів, впровадження нових інформаційних технологій та визначення їх впливу на якість підготовки майбутніх фахівців 21-22 вересня 2016 року на базі Вінницького національного аграрного університету  науково-методичним центром інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта»  проведено   семінар «Роль бібліотек вищих навчальних закладів у формуванні сучасного інформаційного середовища. Досвід, проблеми та перспективи» за участю директорів та завідувачів бібліотек аграрних навчальних закладів України. Наш навчальний заклад на семінарі представляла завідувачка бібліотеки Михайлишин О. В. 

   24 вересня Марійський духовний центр "Зарваниця" шостий рік відкриває двері милосердя для просвітян, саме ця проща відбувається напередодні Дня вчителя. Неймовірна атмосфера, під час урочистої літургії, творила ауру Божого благословення, миру та єдності українського народу. До прочан приєдналися викладачі з коледжу. Очищені духовно, наповнені враженнями та переживаннями, намолені й омиті у купелі зарваницьких джерел, вони понесли до свого закладу, своїх родин вогник надії і Боже благословення, яке так щедро своєю десницею дарував Всевишній у Зарваниці.

{module[347]}

20 вересня матчами чемпіонату коледжу з міні-футболу серед студентів першого курсу стартувала Спартакіада коледжу 2016-2017 років.До участі в змаганнях зголосились 5 команд, які за змішаною системою визначали найсильнішу «футбольну» групу на першому курсі.

оголошення Батк Сторінка 2

оголошення Батк Сторінка 1

13.09.2016  були проведені вибори Студентського парламенту у ВП НУБіП Укпаїни «Бережанський агротехнічний коледж». Вибори продемонстрували активну участь студентів. У голосуванні взяли участь 72% делегованих студентів. Новий склад Студентського парламенту  є виконавчим  органом студентського самоврядування. Він є важливою сполучною ланкою між керівництвом коледжу і студентами і у своїй діяльності ставить перед собою завдання якнайкраще враховувати інтереси студентів, сприяти їх творчій, науковій, громадській діяльності.

Зайчук Софія (заступник президента) прозвітувала  про роботу Студентського парламенту за  2015-2016 р. Шляхом відкритого голосування студенти обрали новий склад:

ПрезидентСавіцька Анна

Заступник - Зайчук Софія

Голова відділення економіки та прикладної екології - Зайчук Любов

Голова відділення механізації с/г автомобільного транспорту та садово-паркового господарства - Стрілка Тетяна

Голова відділення комп’ютерних систем та мереж та електрифікації с/г.Боган Олег

Секретар Мацієвська Алла

Голова комітету здоров’я і спорту - Процик Богдан

Голова інформаційного комітету - Жачко Оксана

Фотограф - Корба Олег

Голова комітету студентського дозвілляКрасільніков Назар

Голова побутового комітету – Процик Остап

Відповідальний за права студентів – Ройлян Христина

Відповідальний за волонтерську діяльність – Соловей Оля

Художник  – Копча Мирослава та Якимів Яна

 

Вітаємо новообраний склад Студентського парламенту Бережанського агротехнічного коледжу. Бажаємо результативної роботи!!! Сподіваємось, що Президент та усі члени парламенту гідно представлятимуть інтереси студентства і, найголовніше, виправдають довіру своїх виборців!

 

Анна Савіцька

Президент Студентського парламенту

 

{module[340]} 

6 вересня відбулося перше в новому навчальному році засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу.

Директор Світлана Пилипишин привітала колектив з початком 2016-2017н.р. й побажала всім успіхів у педагогічній роботі, розуміння та приязні між викладачами і студентами, адже дружня атмосфера – запорука якості освітнього процесу в навчальному закладі.

Керівник подякувала всім за успішну вступну кампанію, адже набрано 235 студентів на денну форму навчання й 29 – на заочну. Окремо відзначила викладачів і працівників коледжу, котрі найактивніше долучилися до набору 2016 року. Серед них: Буняк І., Бурдаш У., Венгринович А., Гаховський В., Жеребецький С., Ковальська Л., Куца С., Михайлишин М., Оберська Н., Пєнтак Г., Семенов О., Фик Ж.

Не залишилися без уваги ювіляри, що відсвяткували День народження влітку, Стрілка Л. і Юдіна А. Директор вітала їх теплими словами й вручила пам’ятні грамоти.

Говорячи про перспективи діяльності БАТК, Світлана Ігорівна відзначила, що майбутнє нашого навчального закладу, як і решти українських коледжів, залежить від державної політики. Міністерство освіти України готує проект правил прийому на 2017 рік, в яких уже не передбачений набір випускників 9 класів. Але колектив планує плідно працювати в нових умовах: треба покращувати якість навчального процесу і реалізацію ступеневої освіти в БАТК, активно долучатися до наукової діяльності, зокрема у співпраці з факультетами і кафедрами НУБіП України, та ін. Тільки якісною та згуртованою роботою ми зможемо надалі забезпечити хороший контингент студентів та майбутнє Бережанського агротехнічного коледжу.

 

О.Зборівська, секретар педагогічної ради коледжу

2-го вересня 2016 року о 14.00 год. студенти групи ОФП - 11 М відвідали Бережанський міський музей книги, який презентував заходи, присвячені 100-річчяю боїв Легіону Українських Січових Стрільців на горі Лисоня.

Програма перебування у музеї книги була насиченою та різноманітною. Студенти мали змогу оглянути фотовиставку « Українські Січові Стрільці: історія у світлинах» ( з приватної колекції Олега Захарківа), пам’ятну листівку «По війні. Березовий хрест» ( репродукція з оригіналу малюнка Олени Кульчицької), прослухати презентацію бібліографічного покажчика « Українське Січове Стрілецтво» ( на основі фондів музею книги), блокнотів та ручок із логотипом урочистостей. Захід розпочався відеороликом Олега Шупляка « 100-річчя боїв на Лисоні», змонтований на основі фотовиставки «Героям Лисоні- вдячна Батьківщина» , яка експонується вже третій місяць у дворику Ратуші. Згодом, заступник міського голови Олег Захарків представив свою фотовиставку, яку по краплинках збирав, починаючи із 1990 року. Поет Василь Савчук розповів присутнім про історію написання свого твору «Кривавий тан» ( 1991р.) та прочитав вірш, присвячений січовим стрільцям. Начальник відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради Олена Мельничук висловила подяку колективу музею книги за активну участь у пошануванні Українських Січових Стрільців. Захід завершився хвилиною мовчання за усіма українцями, що віддали своє життя у боротьбі за Українську Незалежну Державу.

 

 {module[339]}

slide1 2

Різнобарвна та розмаїта, пишна, сонячна й золота… Саме осіньпочинається святом знань, просвіти, науки. 1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Для вчорашніх  ще школярів, а сьогодні вже студентів – це яскраве свято, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою, адже ми вперше переступаємо поріг нового навчального закладу, який стане для нас другою домівкою.

Для нас студентів-першокурсників День знань виявився особливим. Саме нам вдалося побувати на чолі з директором Бережанського агротехнічного коледжуС. І. Пилипишинна урочистому параді першокурсників у НУБіП. З вітальною та теплою промовоюСтаніслав Ніколаєнко, ректор університету, звернувся до студентів і побажав нам, ще зовсім юним, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих та надійних друзів і ніколи не втрачати інтерес до пізнання. Привітати новоспечених студентів із нагоди Дня знань та початку Нового навчального року прибули Генеральний прокурор України Юрій Луценко, віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питаньВ’ячеслав Кириленкота багато інших шанованих осіб. Усі виступаючі радо вітали студентів-першокурсників у правильному виборі майбутньої професії і бажали, щоб упродовж навчання ми-студенти – зуміли берегти традиції закладу та примножувати його славні здобутки задля процвітання української держави. Почесні гості зійшлись на думці, що саме освіта є тим фундаментом, що формує українську націю. Впродовж усього свята звучали чудові музичні й хореографічні композиції.

Кажуть, що осінь – це час мудрості, розсудливості та здорового глузду. Можливо, в цьому є частка правди. Перший день осені – День Знань. Саме з початком такого часу року відкриваються нові сторінки життя студентів-першокурсників Бережанського агротехнічного коледжу. На майданчику (біля головного корпусу) схвильовано радіють студенти та їх батьки. Сьогодні вони (батько чи мати) прокинулись якнайраніше, аби провести своїх таких дорослих доньку чи сина до коледжу, але уже не за руку, а йдучи поруч, підтримуючи цінною порадою та мудрим повчанням.

Гучно лунає музика, у небо линуть приємні, життєрадісні думки, а господиня коледжу (С. І.Пилипишин) радо зустрічає гостей, які завітали на свято. Це і представники Бережанського районного та міського відділів освіти – Михальчук Г. В. та Даньків С. М, Головацький І. В. – начальник відділу з гуманітарних питань Бережанської РДА, гості Бережанського відділу поліції.

Директор коледжу С.І. Пилипишин привітала усіх першокурсників з початком нового навчального року та побажала міцного здоров’я, взаєморозуміння, наснаги, творчого натхнення та здійснення найзаповітніших мрій. Усвідомлюючи важливість покладених на них завдань, студенти дали урочисту обіцянку стати хорошими спеціалістами та гідними громадянами своєї держави.

Отож, дорогі першокурсники, хай вам щастить, хай вас завжди супроводжує любов і радість від повноцінного студентського життя.

Заступник директора з виховної роботи

Галина Процик

{module[337]}

Оновлені статті

 
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

НАШІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ



Економіка
Первинні посади:
  • диспетчер виробництва
  • технік з планування
  • технік з підготовки виробництва
  • технік з нормування праці
  • ревізор з економічних питань
  • організатор діловодства
Облік і оподаткування
Первинні посади:
  • технік з планування
  • бухгалтер
  • касир-експерт
  • інспектор з інвентаризації
  • інспектор-ревізор
  • фінансовий менеджер
  • аудитор
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Первинні посади:
  • фінансовий менеджер
  • фінансист в банках
  • головний бухгалтер
  • директор страхових компаній
  • фахівець з цінних паперів
  • дилер
Підприємництво та торгівля
Первинні посади:
  • директор підприємства
  • керівник магазину
  • менеджер з торгівлі
  • фахівець з біржової торгівлі
  • керівник магазину
  • комерсант
  • торговельний брокер
Екологія
Первинні посади:
  • Таксидерміст
  • Фахівець з біотехнології
  • Асистент біолога
  • Асистент хіміка
  • Технік-лаборант (біологічні дослідження)
Комп’ютерна інженерія
Первинні посади:
  • Технік програміст
  • Фахівець з інформаційних технологій
  • Фахівець з комп’ютерної графіки(дизайну)
  • Фахівець з розроблення комп’ютерних програм
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Первинні посади:
  • технік-електрик
  • електрик дільниці
  • електрик цеху
  • електродиспетчер
  • електромеханік
  • електромеханік дільниці
Садово-паркове господарство
Первинні посади:
  • завідувач розсадника
  • керівник у лісовому господарстві
  • керівник у природно-заповідній справі
  • майстер зеленого господарства
Агроінженерія
Первинні посади:
  • завідувач майстерні
  • керуючий дільницею (сільськогосподарською)
  • технік з механізації процесів
  • майстер з експлуатації та ремонту машин і механізмів
  • слюсар з паливної апаратури
Автомобільний транспорт
Первинні посади:
  • механік автомобільної колони
  • механік з ремонту транспорту
  • начальник відділу транспорту
  • майстер з ремонту транспорту
  • начальник майстерні
Соціальна робота
Первинні посади:
  • Соціальний працівник
  • Фахівець із соціальної допомоги вдома
  • Фахівець із соціальної роботи
  • Асистент викладача із соціальної педагогіки
  • Інспектор з соціальної допомоги

Карта тривог України

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація