Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

МИТТЄВОСТІ ЖИТТЯ КОЛЕДЖУ

Методичне об'єднання заступників директорів з виховної роботи фахових коледжів Тернопільщини та ВСП НУБІП України
Всеукраїнський фестиваль-конкурс "ЗЛАТА ФЕСТ - 2024"
Відкриття лабораторії Комп’ютерних систем та мереж
Краса в серці: благодійний конкурс краси та грації у Бережанському фаховому коледжі
ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі»
Карпати зачаровують красою
Засідання ради роботодавців
УКРАЇНА ТРИМАЄ СТРІЙ! З ВІРОЮ В ЗСУ!
БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Згідно указу президента України №69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні»  20 лютого встановлене в Україні Днем Героїв Небесної Сотні.

16 лютого студенти та працівники ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»відвідали Бережанський музей книги, де відбувся урок – пам’яті «Герої не вмирають».

Щоразу, заглиблюючись у духовну історію чи, радше, історію Церкви, починаєш дедалі краще розуміти, що кожна історична епоха була невипадково позначена певними подіями релігійного життя й особами, які були покликані ширити християнську свідомість, зміцнювати віру й піднімати в народі духовність. Покликані Господом, вони були тим містком та дороговказом, за яким часто українські християни наближалися й приходили до Бога. Вони були яскравим прикладом щирої християнської свідомості та справжньої праведності.

Хто розумніший, чоловіки чи жінки? Уже тисячі років людство шукає відповідь на це запитання.

Викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін, інформатики та обчислювальної техніки, Кізима І.В. та Якимович О.М., провели дуель-шоу «Леді та Джентльмени».

16.02.2017 BIG

15 лютого у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбулася зустріч керівництва коледжу зі студентами, присвячена темі: «Перший семестр. Підсумки. Проблеми». За пропозицією директора, спілкування пройшло у форматі запитань та відповідей.

9 лютого 2017 року пройшли збори трудового колективу Бережанського агротехнічного коледжу. На них присутні заслухали та обговорили звіт директора Світлани Пилипишин про результати роботи колективу у 2016 році. Крім основних досягнень, директор проаналізувала і ті проблеми, які постали перед коледжем у 2016 році, а також окреслила коло завдань на 2017 рік, насамперед що стосується реалізації Програми розвитку Університету «Голосіївська ініціатива – 2020». На початку засідання директор привітала викладача циклової комісії гуманітарних дисциплін Жеребецького Степана з ювілеєм.

 

NIKOLAENKO

Усе минає, гасне і сплива, 
Лише вона над грішною землею 
Сріблиться милосердною зорею, 
Одвічна ласка Божого Різдва

07 лютого в актовому залі Бережанського агротехнічного коледжу відбувся щорічний фестиваль української коляди «Радуйся, земле, коляда йде». На святкове дійство завітали учні Бережанської ЗОШ №1 з вертепом та святковою колядою. Саме вони звеселили серця присутніх гарною колядою, наповнили веселим настроєм та очікуванням дива.

Серед героїчних сторінок нашого недавнього минулого вибивається на перше місце одне коротке слово – „Крути”! Це слово виказує сьогодні цілу скелю думок і глибоких почуттів, які лягли в основу українського націоналістичного руху.

22 Pushup Challenge флешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, підтримку воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамерою і передають естафету далі.

В Україні естафету #22PushupChallenge розпочали на підтримку бійців, які повернулись із зони АТО і мають посттравматичний синдром.

Студенти ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний коледж" також долучилися до флешмобу на підтримку воїнів.

Ще юнаки, ще майже діти,
А навкруги і смерть, і кров.
"На порох стерти, перебити!" —
Іде на Київ Муравйов.
Полків його не зупинити,
Та рано тішаться кати:
Коли стають до зброї діти,
Народ цей — не перемогти!

29 січня українська громадськість відзначає День пам’яті героїв Крут. Трагічна загибель студентського куреня стала символом патріотизму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. Ті події 99-річної давнини стали вікопомною й водночас трагічною сторінкою нашої національної пам’яті.

Майже сто років тому відбулась одна з найтрагічніших подій в історії нашої країни. Українські студенти віддали своє життя, аби захистити Київ від наступу більшовиків. В Крутах загинув цвіт української студентської молоді.

    В п’ятницю 26.02.2016 року викладач циклової комісії “Механізації с/г та автомобільного транспорту” Яциків М.М. провів відкрите заняття з дисципліни “Сільськогосподарські машини”.
    Тема лекції “Машини для збирання зернових культур” є актуальною для нашого регіону де вирощують здебільшого саме такі рослини. Для зацікавлення студентів та активізації навчального процесу викладач використав мультимедійні засоби та відеоматеріали.
    Було розглянуто конструкції нових сучасних марок комбайнів, їх переваги та недоліки.
    Заняття видалося цікавим, змістовним та повчальним для усіх запрошених викладачів.

 

Голова циклової комісії,
Юрчишин Н.І.

 

{module[229]}

  25 лютого в Тернопільському коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбувся ІІ (обласний) етап VІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів внз І-ІІ рівнів акредитації та науково-практичний семінар обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури внз І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.
  Коледж на олімпіаді представляв студент ІІ курсу відділення «Економіки та прикладної екології» Жеребецький Тарас. За результатами вирішення конкурсних завдань він нагороджений дипломом ІІІ ступеня (за ІІІ місце).
  Готував студента до олімпіади викладач коледжу Жеребецький Степан Володимирович.


Практичний психолог коледжу Лещук В.І.

     25.02.2016 викладачами циклової комісії фізико – математичних дисциплін, інформатики та обчислювальної техніки Михайлишин М.С., Циган І.П., Ломницькою Р.Я. було проведено профорієнтаційну роботу в школах м.Рогатин та Рогатинського району.
     Учні та вчителі мали змогу ознайомитися з переліком спеціальностей, умовами вступу та особливостями навчально – виховного процесу в коледжі. Викладачі залишили буклети з інформацією про коледж.

 

Ломницька Р.Я.,
викладач циклової комісії

 

{module[230]}  

  Під такою назвою 25 лютого в читальному залі бібліотеки відбулася літературно-музична година присвячена 145-річниці від дня народження Лесі Українки.

  Мелодику Лесиної поезії донесли до гостей заходу студенти групи ЕкБ-21М. Дуже цікаво про творчий і життєвий шлях геніальної поетеси розповіла викладач української мови та літератури П’єнтак Ганна Іванівна. Прозвучали вірші Лесі Українки, був показаний документальний фільм студії «ВІАТЕЛІ» з серіалу «Гра долі» «Вір мені. Леся Українка», звучали пісні на вірші Лесі Українки.
  Письменниця залишила після себе невмирущий золотий засів художнього слова. Зроджене могутнім талантом, зігріте жаром великої пристрасті, сердечно-щире, мудре і прекрасне її поетичне слово не відає смерті! Більше того, воно ніби самозбагачується, пломеніє все новими і новими відтінками, гранями, кольорами, і покоління, що приходять і приходитимуть в життя завжди відчуватимуть живий подих великої поетеси.
  Літературно-музичне дійство вдало доповнила книжкова виставка, організована працівниками читального залу.

 

Ольга Михайлишин, зав бібліотекою
ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».

 

{module[226]}

     Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути українцем і за свою Батьківщину, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
    «Вони тримають небо». Під такою назвою 24 лютого в читальному залі бібліотеки відбувся урок пам’яті, підготовлений студентами групи ЕкБ-11М, викладачем історії Вірою Орейдою та працівниками бібліотеки.
    У скорботній тиші завмерла вщент переповнена зала, коли на екрані з’явилося відео, присвячене Небесній Сотні. Учасники заходу мали змогу пригадати хронологію подій, які розпочалися 22 листопада 2013 року.
    Студенти та викладачі зібрались, щоб схилити низько голови перед пам’яттю про людей, які були розстріляні на Майдані, відстоюючи свободу, людську гідність, українську державу. На заході хвилиною мовчання вшанували Героїв нашого часу - воїнів «Небесної сотні», та воїнів, що загинули в зоні АТО.

 

Ольга Михайлишин, зав. бібліотекою коледжу. 

 

{module[225]}

       23 лютого викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін здійснили поїздку в смт. Козова та села Козівського району з метою провести профорієнтаційну бесіду з випускниками загальноосвітніх шкіл.
       П’єнтак Г.І., Зборівська О.М., Матвіїв І.В. та Ухман Г.Ю. відвідали школи в Дибще, Теофіпілці, Плотичі, Городище. Також мали змогу поспілкуватися з випускниками 9 і 11 класів загальноосвітніх шкіл № 1, № 2 та гімназії Козови.
Учні й учителі з цікавістю слухали розповідь про навчання і дозвілля студентів Бережанського агротехнічного коледжу з уст викладачів. Школярі запитували про міжнародні зв’язки нашого навчального закладу та можливості працевлаштування й подальшого навчання в Бережанах.

 

П’єнтак Г.І.,

голова циклової комісії

гуманітарних дисциплін. 

{module[224]}

       20 лютого 2016 року Посольство Канади в Україні репрезентувало виставку «Освіта в Канаді 2016». На виставці були представлені кращі коледжі державного і приватного статусів, які ознайомили присутніх з інформацією про навчальний заклад, про основні спеціальності, про вартість навчання, з вимогами до міжнародних студентів. Серед таких – Алгонкін коледж, Сентеніал коледж прикладного навчання та технологій, Конфедерейшн коледж прикладного навчання та технологій, Феншо коледж прикладної освіти та технологій, Коледж імені Сенфорда Флемінга, Міжнародний коледж Манітоби, Коледж Лангара, Коледж Мохок. Свої послуги в інтенсивному вивченні англійської мови пропонували на виставці кращі мовні школи Канади.
      Представники Бережанського агротехнічного коледжу, а саме: директор Світлана Пилипишин, заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало та викладач англійської мови Світлана Куца також відвідали виставку. Спілкуючись з представниками канадських коледжів, дуже сподівалися почути щось із досвіду підготовки молодших бакалаврів. Загалом дізналися багато цікавого про освіту в канадських коледжах, історія яких всього лише кілька десятків років, а студентів у кожному кілька десятків тисяч.

 

Світлана Пилипишин,
директор коледжу

 

{module[223]}

Перевибори Студентської ради


09.02.2016.р були проведені перевибори студентської ради Бережанського агротехнічного коледжу. Цей важливий вибір зробили студенти нашого навчального закладу.

 

Новий склад студради:

 

Голова студради - Дадерко Оксана
Заступник голови студради - Зайчук Софія
Голова відділення економіки та прикладної екології - Зайчук Любов
Голова відділення механізації с/г ,автомобільного транспорту та садово-паркового господарства - Стрілка Тетяна
Голова відділення комп’ютерних систем та мереж та електрифікації с/г. - Копча Олександр
Секретар - Зайчук Софія
Голова комітету здоров’я і спорту - Процик Богдан
Журналіст - Ройлян Христина
Голова інформаційного комітету - Туцький Тарас
Фотограф - Корба Олег
Голова комітету студентського дозвілля - Івахів Тетяна
Голова інформаційного комітету - Процик Остап
Головною метою нової студради є захист інтересів студентів,також ми будемо допомагати розвитку творчого потенціалу та формування молодих лідерів. На даний момент Студентська рада активно співпрацює з профспілковим комітетом та адміністрацією коледжу. Ми висловлює щиру подяку за те, що студенти обрали саме нас. Обіцяємо старанно працювати в інтересах студентів коледжу, щоб виправдати всі їхні сподівання!

 

Журналіст студради
Ройлян Христина

   Вітаємо команду ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний коледж" за зайняте І місце у змаганнях з настільного тенісу за програмою фестивалю студентського спорту серед студентів І-ІІ рівнів акредитації, в залік XXVI сільських спортивних ігор Тернопільщини, тренер Венгринович А.П. 

Адміністрація коледжу.

 

 

 18 лютого 2016 року відбулася конференція трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний коледж».

  Директор коледжу Світлана Ігорівна Пилипишин виступила перед трудовим колективом зі звітом «Про результати діяльності Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний коледж» у 2015 році та завдання колективу на 2016 рік.

  На конференції були присутні представники Національного університету біоресурсів і природокористування України: Кваша Сергій Миколайович, проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань; Козирський Володимир Вікторович, директор навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження; Забалуєв Віктор Олексійович, декан агробіологічного факультету, та Єресько Олег Вікторович, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання. Також завітав директор ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» - Павліський Василь Михайлович.

 

В рамках проекту «Озвучена книга» відбулася виховна година у групі ЕоК-21М на тему «Слово барвінкове», яку провела працівник Бережанського музею книги Красільнікова Л.І.

 

Даний захід присвячений Міжнародному Дню рідної мови та відзначення 205-ї річниці з дня народження о. М. Шашкевича.

 

Студенти почули цікаву розповідь про освіту XVIII- XIX ст. на теренах Бережанщини та розвиток української мови у рідному краї.

 

Куратор групи ЕоК-21М Михайлишин М.С.

 

{module[220]}

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання…


   На такій ліричній ноті розпочали конкурс «Валентин і Валентинка» викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін, інформатики та обчислювальної техніки Кізима І.В. та Якимович О.М. У заході брали участь студентки групи Сп-11М та студенти групи Е-21М.
  Учасники - пари перемагали в цікавих інтелектуальних, творчих, хореографічних конкурсах. В перервах між конкурсами присутні мали змогу насолодитися неймовірним танцювальним номером колективу «Екстравагант» (керівник Щербата М.І.) та романтичною поезією і піснею від студенток групи ЕкБ-11М (Жачко О., Зайчук С.).

    До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання — одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів!
    Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом.

 

Завідувач відділення «Обслуговування комп’ютерних
систем та мереж та електрифікації с/г»
Михайлишин М.С.

{module[219]}

вітання

Без имени 1

11 лютого 2016 року відбулося перше засідання Ради роботодавців ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».

У засіданні брали участь приватні підприємці, керівники підприємств, директор БАТК та завідувачі відділень коледжу.

Під час виступів було наголошено на доцільності і необхідності створення Ради роботодавців у Бережанському агротехнічному коледжі та залучення їх до співпраці, розгляду навчальних планів та їх узгодження з керівниками підприємств. Крім того, для реалізації потреби випускників у працевлаштуванні, слід налагодити тісну співпрацю з державною службою зайнятості, а також з підприємствами, установами та організаціями різних форм власності, що є потенційними роботодавцями для випускників. Всі учасники засідання підтримали створення Ради роботодавців та її функціонування, оскільки у сучасних ринкових умовах, враховуючи ситуацію на ринку праці та гарантовані законодавством права особи на доступ до інформації в сфері зайнятості населення, про пропонування і попит на робочу силу, можливості та умови працевлаштування, профорієнтацію, - необхідно сприяти реалізації державної політики зайнятості, а також заохоченню роботодавців, які зберігають діючі та створюють нові робочі місця.

{module[216]}

 

10 лютого в актовому залі Бережанського агротехнічного коледжу відбувся щорічний фестиваль української коляди «Різдвяні передзвони».

Студенти та педагогічні працівники мали змогу  пригадати про усі свята, які ми відзначаємо у січні. Усі разом колядували, щедрували, віншували.

Щира подяка усім викладачам циклових комісій коледжу,  котрі змусили нас  знову відчути дух Різдва, а саме: різдвяне передчуття дива, радості та ностальгії.

Свічка догорає, люди помаленьку розходяться. Настає тиша…

Дай, Боже, сили нашому працьовитому, щедрому і багатому душею народу перемогти всі негаразди, труднощі та прийти до кращої долі!  А тоді народиться більше радісних і щасливих колядок та щедрівок. Дай, Боже, щоб ми дочекали і так гучно справляли Різдво і наступного 2017 р.

Заступник директора з виховної роботи

Г. В. Процик

 

{module[202]}

 

71675971CCCB5A622D42372D37752EF0637F36836551E5D785pimgpsh fullsize distr

Добре кажуть: «Хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього». І це дійсно так, бо так само, як дерево тримається на землі своїм корінням, так і людина тримається на землі своїм минулим.

29 січня вся свідома українська громадськість відзначає День пам’яті Героїв Крут. Студенти Бережанського агротехнічного коледжу теж вшанували пам’ять Героїв Крут.

ОГОЛОШЕННЯ збори кураторів

різдвяні передзвони

Топові дописи за місяць

Приєднуйтеся до нас

    

Оновлені статті

 
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

НАШІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ



Економіка
Первинні посади:
  • диспетчер виробництва
  • технік з планування
  • технік з підготовки виробництва
  • технік з нормування праці
  • ревізор з економічних питань
  • організатор діловодства
Облік і оподаткування
Первинні посади:
  • технік з планування
  • бухгалтер
  • касир-експерт
  • інспектор з інвентаризації
  • інспектор-ревізор
  • фінансовий менеджер
  • аудитор
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Первинні посади:
  • фінансовий менеджер
  • фінансист в банках
  • головний бухгалтер
  • директор страхових компаній
  • фахівець з цінних паперів
  • дилер
Підприємництво та торгівля
Первинні посади:
  • директор підприємства
  • керівник магазину
  • менеджер з торгівлі
  • фахівець з біржової торгівлі
  • керівник магазину
  • комерсант
  • торговельний брокер
Екологія
Первинні посади:
  • Таксидерміст
  • Фахівець з біотехнології
  • Асистент біолога
  • Асистент хіміка
  • Технік-лаборант (біологічні дослідження)
Комп’ютерна інженерія
Первинні посади:
  • Технік програміст
  • Фахівець з інформаційних технологій
  • Фахівець з комп’ютерної графіки(дизайну)
  • Фахівець з розроблення комп’ютерних програм
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Первинні посади:
  • технік-електрик
  • електрик дільниці
  • електрик цеху
  • електродиспетчер
  • електромеханік
  • електромеханік дільниці
Садово-паркове господарство
Первинні посади:
  • завідувач розсадника
  • керівник у лісовому господарстві
  • керівник у природно-заповідній справі
  • майстер зеленого господарства
Агроінженерія
Первинні посади:
  • завідувач майстерні
  • керуючий дільницею (сільськогосподарською)
  • технік з механізації процесів
  • майстер з експлуатації та ремонту машин і механізмів
  • слюсар з паливної апаратури
Автомобільний транспорт
Первинні посади:
  • механік автомобільної колони
  • механік з ремонту транспорту
  • начальник відділу транспорту
  • майстер з ремонту транспорту
  • начальник майстерні
Соціальна робота
Первинні посади:
  • Соціальний працівник
  • Фахівець із соціальної допомоги вдома
  • Фахівець із соціальної роботи
  • Асистент викладача із соціальної педагогіки
  • Інспектор з соціальної допомоги

Карта тривог України

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація