Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

МИТТЄВОСТІ ЖИТТЯ КОЛЕДЖУ

Всеукраїнський фестиваль-конкурс "ЗЛАТА ФЕСТ - 2024"
Відкриття лабораторії Комп’ютерних систем та мереж
Краса в серці: благодійний конкурс краси та грації у Бережанському фаховому коледжі
ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі»
Карпати зачаровують красою
Засідання ради роботодавців
День Знань 2023
УКРАЇНА ТРИМАЄ СТРІЙ! З ВІРОЮ В ЗСУ!
БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

16 ЖОВТНЯ — міжнародний ДЕНЬ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ

7

Здорове, правильне харчування, є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я. Давня мудрість говорить: «Ми є те, що ми їмо». За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 80% усіх захворювань пов’язані тією чи іншою мірою з харчуванням, а 40% з них пов’язані безпосередньо з фактором харчування людини.

Щорічно 16 жовтня відзначається «Всесвітній день здoрoвoгo харчування», його мета - залучення уваги громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві. Саме тому викладачі циклової комісії природничих дисциплін Соколовська І.Я. і Олійник О.М. разом з студентами груп Сп-11М і А-11М провели виховний захід присвячений цьому дню.

13

Те, що фаст-фуд (швидка їжа) шкідливий, знає кожна друга людина на землі, але чомусь все одно продовжує вживати його в пунктах громадського харчування, не шкодуючи свій організм і годуючи його всім підряд.

Ще страшніше, коли вживає фаст-фуд підліток, чий організм розвиватися. До такого стресу від зайвих калорій і шкідливої ​​їжі молодий організм не те що не звик, а навіть не був знайомий з ними раніше.

У їжі швидкого приготування майже немає натуральних і корисних речовин для організму, зате присутня велика кількість різноманітних ароматизаторів, барвників, добавок, підсилювачів смаку і запаху.

Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), близько 177 млн. дітей у світі мають справу із захворюваннями, тим чи іншим чином пов'язаними з надмірною вагою і фаст-фудами. Таким чином, ВООЗ прогнозує, що вже до 2025 року з проблемою ожиріння матимуть справу приблизно 2,3 мільярда людей віку від 15 років.

Тоді, як здорове харчування — це не тільки добре самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але й любов та повага до себе, це прагнення до здорового і тривалого життя.

Крім того, кожні сніданок, обід і вечеря у сімейному колі є важливими кроками до зміцнення зв’язку між членами родини.

Зараз дедалі більше свідомих українців прагне споживати здорову їжу: ретельно вивчає інформацію про склад продуктів і готує вдома смачні страви з натуральних продуктів, обмеживши додавання некорисних інгредієнтів, таких як сіль, цукор та надмірна кількість жиру.

Харчуйтеся правильно, не шкодуйте часу на приготування здорової свіжої їжі, відмовляйтеся від швидкого харчування і ви істотно зміните своє життя на краще!

Соколовська І.Я., Олійник О.М.
викладачі циклової комісії природничих дисицплін

25

Оновлені статті

 
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

НАШІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ



Економіка
Первинні посади:
  • диспетчер виробництва
  • технік з планування
  • технік з підготовки виробництва
  • технік з нормування праці
  • ревізор з економічних питань
  • організатор діловодства
Облік і оподаткування
Первинні посади:
  • технік з планування
  • бухгалтер
  • касир-експерт
  • інспектор з інвентаризації
  • інспектор-ревізор
  • фінансовий менеджер
  • аудитор
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Первинні посади:
  • фінансовий менеджер
  • фінансист в банках
  • головний бухгалтер
  • директор страхових компаній
  • фахівець з цінних паперів
  • дилер
Підприємництво та торгівля
Первинні посади:
  • директор підприємства
  • керівник магазину
  • менеджер з торгівлі
  • фахівець з біржової торгівлі
  • керівник магазину
  • комерсант
  • торговельний брокер
Екологія
Первинні посади:
  • Таксидерміст
  • Фахівець з біотехнології
  • Асистент біолога
  • Асистент хіміка
  • Технік-лаборант (біологічні дослідження)
Комп’ютерна інженерія
Первинні посади:
  • Технік програміст
  • Фахівець з інформаційних технологій
  • Фахівець з комп’ютерної графіки(дизайну)
  • Фахівець з розроблення комп’ютерних програм
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Первинні посади:
  • технік-електрик
  • електрик дільниці
  • електрик цеху
  • електродиспетчер
  • електромеханік
  • електромеханік дільниці
Садово-паркове господарство
Первинні посади:
  • завідувач розсадника
  • керівник у лісовому господарстві
  • керівник у природно-заповідній справі
  • майстер зеленого господарства
Агроінженерія
Первинні посади:
  • завідувач майстерні
  • керуючий дільницею (сільськогосподарською)
  • технік з механізації процесів
  • майстер з експлуатації та ремонту машин і механізмів
  • слюсар з паливної апаратури
Автомобільний транспорт
Первинні посади:
  • механік автомобільної колони
  • механік з ремонту транспорту
  • начальник відділу транспорту
  • майстер з ремонту транспорту
  • начальник майстерні
Соціальна робота
Первинні посади:
  • Соціальний працівник
  • Фахівець із соціальної допомоги вдома
  • Фахівець із соціальної роботи
  • Асистент викладача із соціальної педагогіки
  • Інспектор з соціальної допомоги

Карта тривог України

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація