Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Заняття із професіоналами на підприємстві

Заняття із професіоналами на підприємстві

Довгий шлях навчання за допомогою
теорій, короткий і ефективний за допомогою прикладів (Сенека)

Для успішної роботи з обраної спеціальності сучасний молодий фахівець поряд із глибокими теоретичними знаннями повинен мати необхідні уміння і навички для ефективного їх застосування на практиці.

Досягається це шляхом практичної підготовки здобувачів освіти у процесі навчання. Отже, практична підготовка поряд з навчальними заняттями і самостійною роботою є однією із важливих форм організації навчального процесу, від якості якої залежить конкурентоздатність випускників закладів освіти на ринку праці.

З такою метою, 16.05.2023р. викладачі циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Надія ОБЕРСЬКА, Богдан БІЛИК та Оксана ДУДАР провели виїзне  заняття  із здобувачами освіти ІІІ курсу спеціальності 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка  у ПАП «Агропродсервіс» села Урмань  Бережанської ОТГ. Воно об’єднувало такі дисциплін освітньої програми: «Автоматизація технологічних процесів і САК», «Електропостачання сільського господарства», «Електропривод с.г. машин», «Електричні машини та апарати».

23456791011128151314

Орест СТАСИШИН, керуючий молочно-товарною фермою ознайомив здобувачів освіти  з  сільськогосподарськими об’єктами господарського двору, продемонстрував роботу деяких технологічних процесів та поділився планами на майбутнє.

Слід зазначити, що енергетиком даного підприємства  є наш випускник – Олег ДУДА, який із задоволенням  поділився досвідом своєї роботи, акцентував увагу на доцільності вивчення окремих дисциплін.

Студентам таке  заняття видалось  дуже цікавим, вони задавали чимало питань, на які отримали змістовні відповіді. Варто відмітити високий професійний рівень фахівців, які проводили заняття.

Таке практичне заняття для студентів є чудовою мотивацією опановувати фахові знання, вдосконалювати практичні навички, прагнути стати професіоналами, аби досягти успіхів, працюючи на сучасних підприємствах України. Адже теорія чогось варта лише якщо здобувачі освіти керуються власною цікавістю. Коли вони комунікують та щось створюють на практиці, використовуючи теоретичні знання.

Дякуємо Оресту  СТАСИШИНУ та Олегу ДУДІ за Вашу працю, самовіддачу, професіоналізм і націленість на результат. І це наша перемога.

 

Надія ОБЕРСЬКА,
голова  циклової комісії

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація