Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Щастя не знаходять, його створюють

Щастя не знаходять, його створюють

20 березня світ відзначає Міжнародний день щастя. Свято покликане показати, що щастя – одна з найголовніших цілей людства, і прагнення до нього є загальним почуттям, яке об’єднує населення всієї планети.

Для українців нині щастя – це можливість обійняти батька чи матір, рідну дитину. Щастя – почути їхній голос в телефоні після чергової атаки ворога. Для нас щастя – це кожний новий день, який ми зустріли і мали можливість прожити. Щастя – це допомагати іншим і бачити в очах світло вдячності серед безнадії і відчаю. Щастя – коли повертаються живими наші захисники і захисниці, щастя – це довгоочікувана зустріч батьків і дітей, коханих, друзів...

Ми навчилися посміхатися та радіти під час війни, але навіть через біль і темряву українці вміють «світити» сердечним теплом, добром, нехай інколи і на мить, але почуватися щасливими, бо важливо бути щасливим не колись потім, а саме зараз.

Дуже символічно, що саме в цей день, до студентської родини гуртожитку черговий раз, завітала Оксана МУРАВЛЬОВА – відома в Бережанах волонтерка (нагороджена Президентською відзнакою “Золоте серце”),  координаторка ГО «Український розмовний клуб «Файно».

234567891011

Цього разу пані Оксана завітала до студентів з ідеєю виготовлення «Ангеликів щастя» – оберегів для наших воїнів-захисників. Студенти з радістю та великим захопленням зголосились на участь у цій акції. Процес створення оберегів та щире спілкування з гостею, настільки захопили студентство, що дві години часу пролетіли, як одна мить.

Усі обереги, які виготовили наші студенти, поїдуть до наших захисників на передову. Через ангелики-обереги передаємо енергетику добра, щастя та бажання миру і нашої перемоги.

Приємною несподіванкою стала «Скринька щастя» з листівками-побажаннями, які учасники заходу відкриваючи, доповнювали своїм баченням, своїми  відчуттями, прочитаного на листівці, що викликало багато емоцій та радості. Кожна листівка містила і солодку несподіванку.

Звичайно, кожна людина, що йде по життю з усіма її радощами і турботами, обов’язково осягає в дорозі своє неповторне маленьке Велике Щастя. Тож ніколи не втрачаймо віру в краще та завжди  радіймо життю, навіть у найважчі його моменти!

Вміти знаходити радість в житті — ось кращий спосіб привернути щастя!

Любов ГУРКО,
вихователь гуртожитку

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація