Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

25 квітня відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу.

24 квітня 2024 року нам виповнилось 10 років!

Світлана ПИЛИПИШИН від щирого серця привітала усіх працівників та здобувачів освіти з такою ювілейною датою. Подякувала усім за роки праці, відданості своїй справі, за щоденний внесок у виховання нових поколінь. Також директорка побажала усім міцного здоров’я, миру, спокою, успішного здійснення усього задуманого та відсвяткувати ще не один такий ювілей нашого закладу освіти.

Далі продовжили з приємних моментів – привітання квітневої ювілярки Лариси РОМАН.

1

Сьогодні в наших стінах святкують день народження ще дві іменинниці – Любов МАРТИНЮК та Оксана ЗБОРІВСЬКА.

2

Далі відповідно до порядку денного виступила директорка Світлана ПИЛИПИШИН, яка узагальнила роботу коледжу протягом місяця. 24 квітня відбулось засідання вченої ради НУБіП України. Доповідачка акцентувала увагу на основних питаннях, що розглядались, а саме: активна підготовка до виборів ректора НУБіП; підготовка заходів до 126-ї річниці університету; профорієнтаційна робота – питання номер один, а також постійна та неперервна допомога ЗСУ.

3

09 травня відбудеться засідання Ради роботодавців коледжу, а 14 травня – день відкритих дверей для учнів 9-х класів, випускників ліцеїв та професійно-технічних училищ.

У вівторок, 16 квітня, відбулось засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області, на якому обговорювались питання майбутнього професійної освіти та фахових коледжів.

Протягом місяця проведено різноманітні заходи, в яких взяли участь працівники та студенти коледжу, а саме: конкурс-вікторина «ЩО ТИ ЗНАЄШ ПРО СПОРТ в УКРАЇНІ?»; «Великі весняні спортивні ігри»; брали участь студенти в чемпіонаті з інтелектуальної гри «БРЕЙН-РИНГ», який відбувся на базі ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України»;  Велозабіг вулицями Бережан; «ВЕСЕЛІ СТАРТИ»; інтерактивне заняття з математики із застосуванням дидактичної гри; відвідини виставки «Один день з життя… Історія про незламність українського духу»; засідання гуртка «Єдність у різноманітті»; цікаві заходи, приурочені тижню циклової комісії інженерних та аграрних дисциплін; засідання методичного об’єднання викладачів математики ЗФПО Тернопільської області на базі ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України»; участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток лідерського потенціалу жінок в академічному середовищі: міжнародний досвід для потреб розбудови України»; змагання з волейболу серед юнаків та з настільного тенісу; методичне об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Тернопільської області; заходи в рамках тижня циклової комісії природничих дисциплін; засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформаційних систем та технологій в бізнесі; виїзне заняття в пожежній частині; проведено І етап XIІІ Фестивалю студентської науки – 2024 т ін.

4

Наступна доповідачка, завідувачка навчально-методичної лабораторії – Олександра БОЙКО – провела аналіз ведення журналів академічної успішності студентів, а також наголосила на основних недоліках записів у журналах викладачами.

511

Далі заступник відповідального секретаря приймальної комісії Галина ПАНЬКІВ окреслила основні питання щодо проходження вступної кампанії 2024 року та виклики, що чекають здобувачів освіти.

78

910

6

У різному помічниця директорки з кадрової роботи Тетяна ФЕДУНЯК висунула на обговорення кандидатури до нагородження Грамотою департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації з нагоди 10-річчя закладу освіти за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері освіти та науки таких працівників коледжу:

  • АНТОНІВ Христину Ігорівну – керівника гуртка;
  • БОЙКО Олександру Іванівну – викладача української мови та літератури;
  • БУНЯКА Ігоря Івановича – завідувача агромеханічного відділення;
  • ГАЛАЙКО Ірину Романівну – викладача фізичного виховання;
  • ГОРОТЯ Євгена Васильовича – викладача інженерних та аграрних дисциплін;
  • ДМИТРІВ Ірину Василівну – методиста навчально-методичного кабінету;
  • КОСТІВ Ірину Григорівну – викладача суспільних дисциплін;
  • КУЦУ Світлану Іванівну – викладача іноземних мов;
  • ЛОМНИЦЬКУ Роксолану Ярославівну – викладача фізики та інформатики;
  • ПАНЬКІВ Галину Володимирівну – викладача природничих дисциплін.

Шляхом поіменного відкритого голосування («за» одноголосно, крім рекомендованих на відзнаку осіб) рішення прийнято.

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я та спокійних вихідних, затишних святкувань в родинному колі світлого свята Великодня!

Дякуємо Збройним силам України та віримо в їх стійкість та незламність духу в боротьбі з ворогом!

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація