SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Без минулого немає майбутнього

Без минулого немає майбутнього

11 березня 2024 року минає 65 років з дня створення в нашому місті Бережанського технікуму механізації сільського господарства. Це дуже поважний вік як, для людини, так і для навчального закладу.

Це були роки наполегливої роботи, пошуків, творчих ідей, випробувань на міцність. За цей період  наш навчальний заклад довів, що здатний іти вперед навіть у найскладніші часи, готовий вирішувати найважчі завдання, не зупинятися на досягнутому, прямувати до нових вершин. Серед викладачів  нинішнього коледжу ще є ті, хто стояв біля витоків і був свідком розростання, реформування, розбудови та вдосконалення матеріально-технічної бази, переродження та трансформації колишнього технікуму.

4

23

Саме тому сьогодні для студентів спеціальності «Агроінженерія» всіх курсів викладачами циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін було проведено виховну годину, приурочену 65 - річчю створення Бережанського технікуму механізації сільського господарства. Своїми спогадами про діяльність, випускників, колишніх працівників поділилися Франя ЧУМАРНА та Михайло СИНОВЕЦЬ. Короткий екскурс в історію було зроблено шляхом перегляду фотопрезентації старих чорно-білих фотографій.

567

Далі всі разом відвідали музей агроінженерного факультету Бережанського агротехнічного інституту, який розташований на полігоні. Хлопці мали можливість переглянути старі документи, інформаційні стенди, фото, альбоми, відгуки випускників, копії документів.

Було цікаво і пізнавально.  Викладачі-ветерани побажали студентам легкого засвоєння матеріалу, гарної пам’яті і здобутків, які примножать прекрасні відгуки про наш заклад освіти.

Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії