Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
У Бережанському фаховому коледжі відбулися вибори представників з числа студентів та штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України

У Бережанському фаховому коледжі відбулися вибори представників з числа студентів та штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України

10 квітня 2024 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулися загальні збори студентів та штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками щодо виборів ректора НУБіП України.

9

Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Олександр Санченко, який був присутній на зборах, зазначив, що наказом №48-к-24 від 07 березня 2024 р. та відповідною публікацією на веб-сайті Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Згідно з цими документами вибори ректора університету відбудуться 28.05.2024. Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 № 1556, Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.12.2014 № 726, Статуту НУБіП України, ректор університету обирається шляхом таємного голосування штатних наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників та виборних представників Університету та відокремлених підрозділів. Виборам ректора передує процедура обрання виборних представників в Університеті та відокремлених підрозділах.

5

615141778111341012

12

Денис Новіцький, який був обраний головою зборів студентів, поінформував присутніх про доведену квоту представників студентського колективу для участі у виборах ректора, склад студентської дільничної виборчої комісії у складі 5 осіб та список представників з числа студентів для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України у кількості 20 осіб. Процедура була організована таким чином, щоб забезпечити анонімність голосування та відсутність будь-яких підказок або тиску на студентів. Кількість голосів, відданих за список кандидатів, становила 97,9 %. Після завершення підрахунку голосів були оголошені офіційні результати виборів. Це відбулося відкрито та публічно, щоб забезпечити прозорість та визнання волевиявлення студентства.

Також в цей день відбулися збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками. Загальна кількість працівників – 34 особи. На зборах головою було обрано Крамар Наталію. Шляхом  таємного голосування було обрано представників для участі у виборах ректора університету у кількості 4 особи, згідно з квотою. Лічильна комісія, обрана на зборах у кількості 5 осіб, забезпечила процедуру голосування та передала відповідні протоколи до Організаційного комітету. Кількість голосів, відданих за список кандидатів, становила 100 %. Збори та голосування відбувалися в атмосфері доброзичливості, відкрито та дружно.

Людмила Білан,
голова первинної профспілкової організації

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація