Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

ІНТЕРАГРО 2016

11 листопада 2016 р. у м. Києві в рамках виставки «ІнтерАГРО 2016» відбувся "марафон співбесід" для молодих фахівців - «Твій професійний старт», на який було запрошено студентів Бережанського агротехнічного коледжу.

Майбутні молоді спеціалісти змогли ознайомитися з діяльністю великих та середніх аграрних підприємств, представниками сервісних компаній і дізнатися про існуючі вакансії, познайомитися з потенційними роботодавцями та отримати шанс знайти роботу за спеціальністю.

Мета цієї виставки налагодження дієвого комунікаційного каналу між роботодавцями, фахівцями галузі, які знаходяться в пошуку місця роботи та студентами-випускниками аграрних навчальних закладів.

Аграрні компанії представляли свої вакансії та пропозиції по працевлаштуванню на «дошці вакансій», яка є розміщена на окремій сторінці сайту виставки «ІнтерАГРО 2016». Студенти відвідали експозицію виставки та ознайомились з провідними досягненнями світового та вітчизняного машинобудування, насінництва та агрохімії.

Організатор - лідер виставкового бізнесу України - компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, за сприяння Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, Національного агентства з підтримки французької економіки Business France, Німецької асоціації виробників сільськогосподарської техніки VDMA, Української аграрної конфедерації, Українського клубу аграрного бізнесу.

Завдяки участі у «ІнтерАГРО 2016» провідних міжнародних та вітчизняних брендів – виробників сільськогосподарської техніки, насиченій та потужній діловий програмі, партнерству виставки з відомими світовими організаціями - вона є визнаним лідером, головним інтелектуальним майданчиком та ефективною маркетинговою платформою для розвитку і просування компаній на вітчизняному та міжнародному ринках.

 

Підрозділ сприяння працевлаштуванню випускників

Петрів О. С.

{module[389]}

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація