Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

Рішення педагогічної ради від 23.08.2023 року

Відокремлений сруктурний підрозділ
«Бережанський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів і природокористування України»
Рішення педагогічної ради від 23.08.2023 року (Протокол № 1)
Присутні: 72
Відсутні: 11

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Підсумки діяльності педагогічного колективу коледжу в 2022-2023 навчальному році, аналіз Вступної кампанії – 2023 станом на 23 серпня, перспективи розвитку коледжу в 2023-2024 навчальному році та нові горизонти профорієнтаційної роботи.
  2. Про початок 2023-2024 навчального року та особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.
  3. Розгляд і схвалення положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2023-2024 н.р.» та «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2023-2024 н.р.»
  4. Затвердження плану роботи педагогічної ради коледжу на 2023-2024 навчальний рік.
  5. Різне.
І. СЛУХАЛИ:
Директорку коледжу Світлану ПИЛИПИШИН, яка коротко доповіла про виконану роботу в коледжі за останні пів року, провела аналіз вступної кампанії 2023 року станом на 23 серпня. Згідно з показниками цьогорічний набір набагато кращий, ніж у минулому році, планується виконання усіх ліцензійних обсягів. Директорка подякувала усім працівникам, які доклали зусиль та працювали над профорієнтаційною роботою в закладі освіти. Також доповідачка наголосила на покращенні профорієнтаційної роботи на вступ наших випускників в НУБіП України.
УХВАЛИЛИ:
  • підняти рівень наукової роботи викладачів та здобувачів освіти коледжу;
  • планувати та проводити впродовж року семінари, методичні об’єднання й інші заходи регіонального рівня з навчальної та виховної роботи; розширювати міжнародні зв’язки коледжу на рівні викладачів та здобувачів освіти;
  • дотримуватися правил трудової дисципліни, розробити графіки проведення відкритих занять, видання методичної літератури та інші документи планування роботи викладача;
  • проводити активну профорієнтаційну роботу на вступну кампанію 2024 року;
  • працювати над підготовкою студентів ІІ курсу до успішного складання НМТ;
  • проводити активну профорієнтаційну роботу з метою набору здобувачів освіти платної форми навчання як способу покращення матеріально-технічної бази коледжу;
  • розпочати навчання з 21 серпня для здобувачів освіти ІІ, ІІІ та IV курсів у дистанційному форматі;
  • кураторам провести виховну годину, під час якої обговорити питання Правил техніки безпеки і поводження під час повітряної тривоги, загрози артобстрілу чи хімічного бомбардування.
ІІ. СЛУХАЛИ:
Заступника директора з навчальної роботи Олега КАЛАТАЛА, який розповів про особливості організації освітнього процесу під час воєнного стану, а також поетапно роз’яснив графік освітнього процесу.
УХВАЛИЛИ:
  • вчасне подання інформації в ЄДЕБО;
  • наповнення та вдосконалення електронних курсів, а також збільшування активності роботи в системі Moodle;
  • ознайомитися з графіком освітнього процесу на І семестр 2023-2024 навчального року.
ІІІ. СЛУХАЛИ:
Завідувачку навчально-методичного кабінету Оксану ЛЕЩИШИН, яка запропонувала розглянути і затвердити зміни до положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2023-2024 н.р.» та «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2023-2024 н.р.»
УХВАЛИЛИ:
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити зміни до положення «Про планування та облік роботи педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2023-2024 н.р.»;
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити зміни до положення «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2023-2024 н.р.».
IV. СЛУХАЛИ:
Секретаря педагогічної ради Галину ПАНЬКІВ, яка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2023-2024 н.р.» та Положення про педагогічну раду Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України». Також запропоновано залишити проведення засідання у третій четвер місяця.
УХВАЛИЛИ:
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), Положення про педагогічну раду Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»;
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2023-2024 н.р.»;
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») залишити проведення засідання педагогічної ради у третій четвер місяця.
V. СЛУХАЛИ:
Помічницю директора з кадрової роботи Тетяну ФЕДУНЯК, яка запропонувала затвердити кадрову комісію Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».
УХВАЛИЛИ:
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити кадрову комісію Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».
VІ. СЛУХАЛИ:
Голову методичного об’єднання кураторів груп Ірину КОСТІВ, яка винесла на обговорення та схвалення Положення про методичне об’єднання кураторів академічних груп Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».
УХВАЛИЛИ:
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») схвалити Положення про методичне об’єднання кураторів академічних груп Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація