Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

Рішення педагогічної ради від 18.08.2022 року

Відокремлений сруктурний підрозділ
«Бережанський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів і природокористування України»
Рішення педагогічної ради від 18.08.2022 року (Протокол № 1)
Присутні: 78
Відсутні: 4

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Підсумки діяльності педагогічного колективу коледжу в 2021-2022 навчальному році, аналіз Вступної кампанії – 2022 станом на 18 серпня, перспективи розвитку коледжу в 2022-2023 навчальному році та нові горизонти профорієнтаційної роботи.
  2. Про початок 2022-2023 навчального року та особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.
  3. Розгляд і схвалення положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.» та «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.»
  4. Затвердження плану роботи педагогічної ради коледжу на 2022-2023 навчальний рік.
  5. Різне.

І. СЛУХАЛИ:

Директорку коледжу Світлану ПИЛИПИШИН, яка коротко доповіла про виконану роботу в коледжі за останні пів року, провела аналіз вступної кампанії 2022 року станом на 18 серпня. Згідно з показниками цьогорічний набір трохи кращий, ніж у минулому році, тому його можна вважати успішним. Директорка подякувала усім працівникам, які доклали зусиль та працювали над профорієнтаційною роботою в закладі освіти. Також доповідачка наголосила на покращенні профорієнтаційної роботи на вступ наших студентів-випускників в НУБіП України.

УХВАЛИЛИ:

  • підняти рівень наукової роботи викладачів та студентів коледжу;
  • планувати та проводити впродовж року семінари, методичні об’єднання й інші заходи регіонального рівня з навчальної та виховної роботи; розширювати міжнародні зв’язки коледжу на рівні викладачів та студентів;
  • дотримуватися правил трудової дисципліни, розробити графіки проведення відкритих занять, видання методичної літератури та інші документи планування роботи викладача;
  • проводити активну профорієнтаційну роботу на вступну кампанію 2023 року;
  • працювати над підготовкою студентів ІІ курсу до успішного складання ЗНО;
  • проводити активну профорієнтаційну роботу з метою набору студентів платної форми навчання як способу покращення матеріально-технічної бази коледжу;
  • розпочати навчання з 22 серпня для студентів ІІ, ІІІ та IV курсів у дистанційному форматі;
  • кураторам провести виховну годину, під час якої обговорити питання Правил техніки безпеки і поводження під час повітряної тривоги, загрози артобстрілу чи хімічного бомбардування.

ІІ. СЛУХАЛИ:

Заступника директора з навчальної роботи Олега КАЛАТАЛА, який розповів про особливості організації освітнього процесу під час воєнного стану, а також поетапно роз’яснив графік освітнього процесу.

УХВАЛИЛИ:

  • вчасне подання інформації в ЄДЕБО;
  • наповнення та вдосконалення електронних курсів, а також збільшування активності роботи в системі Moodle;
  • ознайомитися з графіком освітнього процесу на І семестр 2022-2023 навчального року.

ІІІ. СЛУХАЛИ:

Завідувачку навчально-методичного кабінету Оксану ЛЕЩИШИН, яка запропонувала розглянути і затвердити зміни до положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.» та «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.»

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити зміни до положення «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.»;
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити зміни до положення «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.».

IV. СЛУХАЛИ:

Секретарку педагогічної ради Галину ПАНЬКІВ, яка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2022-2023 н.р.». Також запропоновано перенести засідання педагогічної ради з першого четверга місяця на третій.

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2022-2023 н.р.»;
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») перенести засідання педагогічної ради з першого четверга місяця на третій.

V. СЛУХАЛИ:

Помічницю директора з кадрової роботи Тетяну ФЕДУНЯК, яка запропонувала затвердити положення «Про кадрову комісію ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України».

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити положення «Про кадрову комісію ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України».

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація