Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

29 червня відбулось останнє у цьому навчальному році засідання педагогічної ради коледжу.

 

Традиційно засідання розпочалось з привітання здобувачів освіти з їхніми успіхами в навчанні та різноманітних конкурсах.

2

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Юлію ЖИГУпереможницю ІІІ етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

3

Дипломами І ступеня нагороджено Анжелу РОМАН та Мар’яну СУЛІМОВУ – учасниць ІІІ Міжнародного (ІІІ International) (ІХ Всеукраїнського, ХІХ Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймося за нове життя», присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.

4

Також грамотами за відмінне навчання, оптимізм, за волю до перемоги і вміння знаходити правильні рішення нагороджені Руслан ОЛІЙНИК та Олександр ЛЕГЕТА.

Далі відповідно до порядку денного виступила директорка Світлана ПИЛИПИШИН, яка узагальнила роботу коледжу протягом місяця. 21 червня відбулось засідання вченої ради НУБіП України. Доповідачка акцентувала увагу на основних питаннях, що розглядались, а саме: профорієнтація на вступ випускників ВП і ВСП в НУБіП України; пропагування важливості ступеневої освіти; постійна допомога ЗСУ та потерпілим внаслідок теракту на Каховській ГЕС; успішне завершення навчального року та підготовка до наступного.

5

Протягом місяця проведено різноманітні заходи, в яких взяли участь працівники та студенти коледжу, а саме: заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей; методичне об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗФПО Тернопільської області; семінар бібліотекарів ЗВО на базі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»; заходи до Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища; поповнення  біорізноманіття бази коледжу; навчально-тренувальний семінар для викладачів фізичного виховання коледжу та вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Бережанської ТГ; виховна година-тренінг на тему «Життя згідно з власними цінностями»; онлайнконференція «Освіта миру HWPL в Україні 2023»; обласне методичне об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій; інтелектуальний конкурс «Бухгалтерські змагання»; навчальні тренування з евакуації під час пожежі; захисти кваліфікаційних робіт та дипломних проєктів, кваліфікаційні іспити випускників.

Світлана ПИЛИПИШИН ще раз наголосила на важливості співпраці з приймальною комісією, оскільки вже стартує Вступна кампанія – 2023.

6

Наступним виступив заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО. Доповідач проаналізував звіти ПП і НПП за видами виконаних робіт. Усі циклові комісії справилися з поставленими перед ними завданнями. Олег КАЛАТАЛО наголосив на активізації роботи над методичними розробками (методичні вказівки, посібники тощо). Також доповідач ознайомив працівників з графіком освітнього процесу на 2023-2024 навчальний рік.

7

Наступний доповідач – Петро ЖОВНИЧ, заступник директора з адміністративно-господарської роботи, відзвітував про виконані ремонтні роботи впродовж року, а також про витрати на закупівлю дров. Доповідач попросив за можливості допомоги завідувачів кабінетів в облаштуванні аудиторії до нового навчального року.

8

Відповідно до порядку денного виступила голова методичного об’єднання кураторів Світлана КУЦА, яка відзвітувала про роботу кураторів академічних груп впродовж навчального року. Немає кураторів, котрі б не працювали зі своєю групою, адже їхня робота в першу чергу - це організація, виховання і формування сильних, свідомих та всебічно розвинених особистостей.

Наступною виступила секретарка педагогічної ради Галина ПАНЬКІВ, яка провела аналіз роботи засідань та виконання плану роботи педагогічної ради коледжу. Впродовж року проведено 12 засідань. План фактично виконаний, правда, із незначними змінами. Доповідачка запропонувала вважати роботу педагогічної ради успішною. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за». Доповідачка закцентувала увагу на початок Вступної кампанії – 2023, а також повідомила основні терміни прийому заяв та документів.

9

Далі Галина ПАНЬКІВ запропонувала розглянути і затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів таким викладачам:

  • Анатолію ВЕНГРИНОВИЧУ;
  • Степану ЖЕРЕБЕЦЬКОМУ;
  • Ірині ГАЛАЙКО;
  • Володимиру ГАХОВСЬКОМУ;
  • Миколі ПУКАЛУ.

Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

У різному заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО розповів про програму «Ваучер на навчання» та хто має право скористатися такою програмою.

На цьому засідання педагогічної ради завершилось,

а Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я, хороших та теплих відпусток.

Мирного неба, віримо в перемогу та Збройні сили України!

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація