Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

23 серпня відбулось перше в 2023-2024 навчальному році засідання педагогічної ради коледжу. Засідання розпочали з вшанування Прапора України.

Щорічно 23 серпня в Україні вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг.

Український прапор - наша гордість і найвідоміший символ України. Під час повномасштабної війни весь світ дізнався про самовідданість і хоробрість українського народу. Це також символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.

З вітальним словом звернулась директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН. Новий навчальний рік – це початок великої праці педагогів у формуванні національної свідомості молодого покоління. Тому директорка побажала усім Миру та Перемоги, спокійних ночей і привітала з прийдешнім святом - Днем Незалежності України! «Дякуємо і не забуваємо, якою ціною нам даються ці дні – важкою працею та ціною життя наших хлопців, котрі віддають найцінніше, щоб на кожному клаптику нашої держави майорів синьо-жовтий прапор!»

На цьому приємні моменти не закінчилися. Директорка привітала викладачку циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Ларису РОМАН з присвоєнням почесного звання «Заслужений педагогічний працівник Національного університету біоресурсів і природокористування України».

3

Впродовж літа в коледжі відбулись деякі кадрові зміни. Наші ряди поповнилися молодими та амбіційними педагогами, а саме: Уляна ДИНЯ, Людмила КУЛІБАБА та Андрій ГАРАС. А також в коледжі нова інспекторка з кадрів (облік студентів) – Юлія ВЕНГРИНОВИЧ.

Бажаємо новим працівникам успіхів!

Далі відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН коротко доповіла про виконану роботу в коледжі за літній період, провела аналіз вступної кампанії 2023 року. Цьогорічний вступ можна вважати успішним, оскільки повністю виконані ліцензійні обсяги з усіх спеціальностях. Директорка подякувала усім працівникам, які доклали зусиль та працювали над профорієнтаційною роботою в закладі освіти. Також доповідачка наголосила на покращенні профорієнтаційної роботи для вступу наших студентів-випускників в НУБіП України.

4

Міністерство освіти і науки України підготувало для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти». Перелік структурно і кількісно наближено до переліку галузей Міжнародної стандартної класифікації освіти та є черговим кроком до переходу на єдині статистичні стандарти та системи класифікації для гармонізації і забезпечення порівнянності державної статистики із такими міжнародними стандартами та рекомендаціями, як міжнародні стандартні системи класифікації ООН. Перелік встановлює відповідність між українськими спеціальностями та деталізованими галузями Міжнародної стандартної класифікації освіти. Громадське обговорення триватиме до 08 вересня 2023 року. Як і НУБіП України, так і ми запропонували свої зміни щодо даного проєкту.

5

Світлана ПИЛИПИШИН наголосила на планованій акредитації спеціальності 274 Автомобільний транспорт та на підготовці здобувачів освіти до ЄДКІ (Єдиний державний кваліфікаційний іспит).

Наступним виступив заступник директорки з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО, який розповів про особливості організації освітнього процесу під час воєнного стану, а також поетапно роз’яснив графік освітнього процесу. Доповідач запропонував затвердити педагогічною радою ущільнення за розкладом аудиторних навчальних занять. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за».

6

Також Олег КАЛАТАЛО наголосив на ознайомленні здобувачів освіти з інструкцією із дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України».

Далі згідно із порядком денним доповідач окреслив головні питання акредитації спеціальностей та проаналізував кадрове забезпечення коледжу.

Наступна доповідачка – завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана ЛЕЩИШИН – запропонувала розглянути і затвердити зміни до положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2023-2024 н.р.» та «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2023-2024 н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

7

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Петро ЖОВНИЧ змістовно доповів про виконані ремонтні роботи в навчальних аудиторіях, закупівлю нових парт та стільців, косметичні ремонти аудиторій і подальші плани покращення стану лабораторій.

8

Далі виступила Галина ПАНЬКІВ, секретарка педагогічної ради, яка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2023-2024 н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

9

У різному головна бухгалтерка Мирослава ГАХОВСЬКА доповіла про погашення заборгованості по стипендіях здобувачів освіти.

Заступниця директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК окреслила основний план виховної роботи кураторів на поточний навчальний рік, а також запропонувала розглянути і затвердити його педагогічною радою. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Помічниця директорки з кадрової роботи Тетяна ФЕДУНЯК наголосила про оплату за навчання студентами, котрі навчаються за кошти фізичних або/чи юридичних осіб.

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім тихих робочих днів, міцного здоров'я, спокійного і мирного неба над головою.

Віримо в ЗСУ і Перемогу!

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація