Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

26 жовтня відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу.

Традиційно розпочали засідання з відзначення нагородами здобувачів освіти та працівників.

З нагоди Дня працівника освіти Департамент освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації нагородив Ірину СОКОЛОВСЬКУ – викладачку циклової комісії природничих дисциплін.

2

13 жовтня, в переддень створення УПА, в коледжі стартувала Спартакіада серед студентів І курсів, а на педраді відбулось нагородження переможців та призерів змагань.

У  змаганні із перетягування линви команди юнаків і дівчат показали наступні результати:

5

  • І місце - команда групи Аі-11 (Грабар Олександр, Паньків Вадим, Бриняк Степан, Кулин Станіслав, Тихий Олександр);

4

  • ІІ місце - команда групи К-11 (Кушнір Олександр, Клемпоуз Владислав, Городиський Костянтин, Мартусяк Арсеній, Шайда Святослав);

3

  • ІІІ місце - команда групи Ат-11 (Кулина Віталій, Скоропада Назар, Бодак Арсен, Бич Назар, Фортуна Руслан);

8

  • І місце - команда групи ЕоСр-11 (Загнійна Софія, Захарків Соломія, Завійська Надія, Трембанчук Тетяна);

7

  • ІІ місце - команда групи Сп-11 (Кирпенко Христина, Гумницька Оксана, Совтус Вероніка, Калітон Каріна);

6

  • ІІІ місце - команда групи ОФ-11 (Потичко Соломія, Пастран Іванна, Кагамлицька Яна, Ільків Роксолана).

Серед юнаків за результатом 5-ти змагальних конкурсів:

11

  • І місце - команда групи Ат-11 (Кулина Віталій, Скоропада Назар, Бодак Арсен, Бич Назар, Фортуна Руслан, Юхнович Вадим);

10

  • ІІ місце - команда групи К-11 (Кушнір Олександр, Клемпоуз Владислав, Петрук Володимир, Сов’як Ілля, Шайда Святослав, Куций Володимир);

9

  • ІІІ місце - команда групи Аі-11 (Грабар Олександр, Паньків Вадим, Вус Матвій, Корчинський Олег, Тихий Олександр, Юраш Назар).

Серед дівчат (дозволена була участь в команді одного хлопця):

  • І місце - команда групи Сп-11 (Кирпенко Христина, Совтус Вероніка, Гумницька Оксана, Духній Назар, Баковська Софія, Бодневич Юлія);
  • ІІ місце - команда групи ОФ-11 (Кагамлицька Яна, Бідолах Софія, Пастран Іванна, Потичко Соломія, Дідух Назар, Даньків Яна);
  • ІІІ місце - команда групи ЕкП-11 (Мручок Вероніка, Проскурник Христина, Пачва Софія, Бевх Вероніка, Романишин Арсен, Завійська Надія).

15

Бажаємо нашим здобувачам освіти завжди тримати стрій та спортивний дух!

Відповідно до порядку денного директорка Світлана ПИЛИПИШИН коротко окреслила підсумки діяльності закладу освіти за останній місяць, а також розповіла про завдання на наступний.

16

24 жовтня відбулось чергове засідання Вченої ради НУБіП України. Доповідачка закцентувала увагу на основних питаннях, що розглядались, а саме: профорієнтація на вступ випускників ВП і ВСП в НУБіП України; пропагування важливості ступеневої освіти; постійна допомога ЗСУ, а також нові виклики для закладів вищої освіти.

12 листопада відбудуться батьківські збори коледжу усіх груп та курсів здобувачів освіти.

16 листопада відбудеться День відкритих дверей НУБіП України.

Протягом місяця проведено різноманітні заходи, в яких взяли участь працівники та студенти коледжу, а саме: виховна година: «Профілактика явища булінгу в студентському середовищі»; посвята у студенти першокурсників; відзначення Дня працівника освіти та Дня захисників та захисниць України; здійснено різні зустрічі з волонтерами та воїнами ЗСУ; екскурсії у Бережанський замок; підвищення кваліфікації працівників коледжу; виїзні заняття на підприємства; екскурсії та майстер-класи для друго- та третьокласників; оновлення лабораторій; День відкритих дверей; екскурсія на виставку картин Юрія Клапоуха; екскурсія за  маршрутом «Бережани-Підгірці-Олесько-Львів-Бережани»; зустріч дирекції Бережанського фахового коледжу зі студентами з числа внутрішньо переміщених осіб; засідання Школи молодого педагога; засідання гуртка «Агроперспектива»; солодкий ярмарок на підтримку Збройних сил України; вшанування пам’яті зв’язкової ОУН Іванни ЛЕГЕТИ; екскурсія у м. Івано-Франківськ; стартувала Спартакіада серед студентів І-их курсів; відбулися урочистості з нагоди посвяти студентів та учнів до Юнацького Корпусу Поліції «Бережанські шерифи»; навчання з питань цивільного захисту; участь у FORUM СТО Тернопіль + заклади освіти регіону; в рамках тижня циклової комісії гуманітарних дисциплін проведено низку заходів, а саме: круглий стіл на тему: «Організація Об’єднаних Націй: історія і сучасність»; відкрите практичне заняття з української мови; І етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика; засідання наукового студентського гуртка «Єдність у різноманітті»; урок-диспут «Ключ до щасливого життя»; тематичний захід «Гортаючи сторінки історії німецької держави»; заняття-кіноурок на тему: «My Heart Lives in England»; навчання з цивільного захисту щодо правил безпеки під час використання газу у побуті; ретро-урок «Мандрівка в минуле Бережан»; круглий стіл «Соціальна справедливість, рівність, солідарність» в рамках дисципліни Громадянська освіта пройшов в БФ «Карітас Бережани» та ін.

Також Світлана ПИЛИПИШИН наголосила на активізації інноваційно – методичної роботи, оновлення інформації на сайті та проведення профорієнтаційної роботи.

Далі відповідно до порядку денного виступила голова циклової комісії природничих дисциплін, викладач природничих дисциплін Людмила ДВОРСЬКА, яка розповіла про види контролю навчальної діяльності здобувачів освіти. Контроль є важливим чинником управління навчально-виховним процесом, одним із дієвих засобів підвищення ефективності пізнавальної діяльності. Контролюючий етап навчання включає перевірку, оцінку й облік та є основною складовою діагностування (об’єктивного визначення результатів навчання). До складу діагностики входять різні форми контролю, який визначає, в першу чергу, рівень досягнення учнем освітніх стандартів, які прописуються у вигляді вимог до рівня підготовки спеціаліста, що являють собою стислу характеристику мінімально необхідних результатів, які повинні бути досягнуті.

17

Далі виступила Галина ПАНЬКІВ, секретарка педагогічної ради, яка запропонувала розглянути і затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів таким викладачам:

  • Ірині КОСТІВ;
  • Людмилі КУЛІБАБІ;
  • Галині ПРОЦИК;
  • Ірині ТЕРНОВІЙ;
  • Маріанні МИХАЙЛИШИН;
  • Василю ЛЕЩУКУ;
  • Ганні ВОВК;
  • Уляні ДИНІ.

Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

У різному викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Сергій ШТОГРИН коротко окреслив питання співпраці коледжу та розширення і поглиблення досягнень проєкту DAAD № 57649162 «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів (2)» з університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф.

18

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім тихих робочих днів, міцного здоров'я, спокійного і мирного неба над головою.

Віримо в ЗСУ і Перемогу!

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація