Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

28 листопада відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу.

Традиційно розпочали засідання з відзначення наших здобувачів освіти.

В коледжі 25 жовтня відбувся перший етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед здобувачів освіти  І і ІІ курсів.

Серед здобувачів освіти ІІ курсу переможницею і призерами стали:

5

  • Ірина САВЧУК, студентка групи ФП-21, І місце;

4

  • Анастасія ПРИШЛЯК, студентка групи ФП-21, ІІ місце;

3

  • Анастасія ЮСЬКІВ, студентка групи ФП-21, ІІІ місце.

2

Серед здобувачів освіти І курсу переможницею і призерами стали:

9

  • Софія БІДОЛАХ, студентка групи ОФ-11, І місце;

8

  • Ірина ЗАПОТОЧНА, студентка групи Ср-11, ІІ місце;

7

  • Вікторія БОЙЧАК, студентка група Ср-11, ІІІ місце.

6

 

22 листопада відбулось засідання вченої ради НУБіП України в очному форматі. Директорка Світлана ПИЛИПИШИН акцентувала увагу на основних питаннях, а саме: успішне проведення Днів відкритих дверей, активна профорієнтація серед випускників ВП і ВСП, нові випробування в вищій та фаховій передвищій освіті під час вступної кампанії в 2024 році; належне завершення заліково-екзаменаційної сесії та підготовка до річних звітів директорів та ректора університету.

14

Також 28 листопада відбулась нарада Міністерства освіти і науки України щодо переведення здобувачів освіти. Основними питаннями були: скасування ДПА для 9 класів, 11 класів та ЗФПО, які здійснюють підготовку здобувачів освіти за програмою здобуття повної загальної середньої освіти; проведення ЄДКІ у грудні; вчасне та правдиве подання інформації щодо вакантних бюджетних місць.

Впродовж листопада було проведено безліч заходів, а саме: зустріч з працівниками поліції; уроки для школяриків Бережанського ліцею №1; зустріч з нашими воїнами; засідання Ради роботодавців; проведено батьківські збори; змагання з футзалу серед студентів І курсу; відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі»; профілактична бесіда  з метою якнайширшої популяризації дотримання «Правил дорожнього руху»; інформаційно-просвітницька година: «Тютюнопаління – «модна» епідемія XXI століття»; заходи до Міжнародного дня студента; зустріч адміністрації коледжу з членами студентської організації; заходи до Дня Гідності і Свободи, 19-ої річниці Помаранчевої Революції і 10-ої річниці Євромайдану та Революції Гідності; майстер-клас з виготовлення окопних свічок; методичне об’єднання викладачів української мови та літератури ЗФПО Тернопільської області; вшанування пам’яті жертв Голодомору 1921-1923, 1932–1933 та 1946-1947 років; участь у студентському освітньому акселераторі ННІ Енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України; ІТ-марафон «Електронна комерція: від ідеї до проєкту»; участь у Міжнародній олімпіаді з спортивного програмування ICPC-2023; участь в олімпіадах «На Урок» з астрономії, математики і інформатики; вшанування Героя Небесної Сотні Устима ГОЛОДНЮКА; Краса в серці: благодійний конкурс краси та грації у Бережанському фаховому коледжі; участь фоточелендж «Стоп насильство!»; методичне об’єднання викладачів суспільних дисциплін ЗФПО Тернопільської області; участь в ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Тенденції і перспективи вивчення літератури у середній і вищій школах» і засіданні обласного методичного об’єднання викладачів зарубіжної літератури ЗФПО Тернопільської області та ін.

Наступне засідання педагогічної ради переноситься з останнього четверга місяця на 18 грудня, оскільки педагогічні та науково-педагогічні працівники будуть у відпустках.

Далі відповідно до порядку денного виступив заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО. Доповідач проаналізував роботу коледжу впродовж 2023 року за програмою «Голосіївська ініціатива – 2025», а також запропонував схвалити та затвердити звіт. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за». За два тижні до проведення засідання педагогічної ради на сайті закладу освіти було розміщено проєкт заходів на виконання роботи з реалізації програми на 2024 рік. Після обговорення і внесення запропонованих зміни план роботи на 2024 рік шляхом відкритого голосування одноголосно «за» затверджено.

10

Наступною виступила завідувачка навчально-методичною лабораторією Олександра БОЙКО з детальним аналізом анкетування здобувачів освіти та їх батьків. Судячи з результатів, адаптація першокурсників в освітній процес коледжу пройшла успішно, здобувачі освіти цілком задоволені своїм вибором закладу освіти. Батьки, покладаючись на відгуки дітей, також схвально відгукуються про роботу коледжу, хоча є деякі моменти на які слід звернути увагу. З більш детальними результатами анкетування можна ознайомитись на нашому сайті у вкладці «Освітній процес» – «Моніторинг якості освіти».

11

Далі Оксана ОЛІЙНИК – викладачка циклової комісії природничих дисциплін - поділилась досвідом роботи в онлайн-лабораторіях і застосування їх в освітньому процесі під час дистанційного навчання. У сучасних умовах, коли людство здійснює перехід в інформаційне суспільство, коли в нас багато здобувачів освіти навчаються дистанційно, визначальним стає уміння оперувати інформацією і самостійно організовувати пізнавальну діяльність. Застосування сучасних інформаційних технологій в навчанні – одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього процесу.

12

Наступною виступила Ірина СОКОЛОВСЬКА – викладачка циклової комісії природничих дисциплін, яка поділилась успіхами застосування методу проєктів у процесі вивчення природничих дисциплін. Проєкт обов’язково має мати практичну значущість, професійну спрямованість. Його тема може відображати будь-які цікаві технічні, екологічні, інформаційні, соціальні, міждисциплінарні проблеми.

13

У різному секретар педагогічної ради Галина ПАНЬКІВ запропонувала розглянути та затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів таким викладачам:

  • Валентині РУДНИК;
  • Ганні ВОВК;
  • Ірині КОСТІВ;
  • Ірині ТЕРНОВІЙ;
  • Наталії ЧОРНІЙ;
  • Уляні ДУДЦІ.
Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім тихих робочих днів,
міцного здоров'я, спокійного і мирного неба над головою.
Віримо в ЗСУ і Перемогу!
Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація