Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Краса в серці: благодійний конкурс краси та грації у Бережанському фаховому коледжі

Краса в серці: благодійний конкурс краси та грації у Бережанському фаховому коледжі

Історія Бережанського фахового коледжу завжди пов'язана із завданнями та викликами сучасності. Навіть під час воєнного стану, коли військові конфлікти охоплюють наше суспільство, тут продовжують навчатися і розвиватися найкращі та найталановитіші студенти. Це справжній доказ того, що навіть в умовах воєнного стану, вони знаходять радість і підтримку одне в одного.

23 листопада 2023 року відбулося щось неймовірне, що зробило наше життя трішки казковішим – Конкурс краси та грації – 2023 Бережанського фахового коледжу. Студентство, викладачі, батьки здобувачів освіти, спонсори – усі долучилися до організації цього непересічного заходу. Найбільшу підтримку отримали конкурсанти від найважливіших людей сьогодення –  воїнів Збройних сил України, які завітали на свято. Щоб віддати шану їхньому внеску в безпеку нашої країни, захід вирішили зробити благодійним.  Усі зібрані кошти (10 210 грн) будуть передані на підтримку військових та їх сімей.

1615

Неперевершені ведучі: Людмила КУЛІБАБА (викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін), Дарина ОСТРОВСЬКА (студентка групи О-21), Василь ЛЕЩУК (практичний психолог коледжу, викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін), Артур СЄДАНОВ (студент групи К-21) відіграли ключову роль у створенні атмосфери заходу і позитивного настрою глядачів.

Згідно з положенням, учасникам потрібно було вигідно представити себе у таких конкурсах: етнічне дефіле під назвою «Сучасне етно», шоу талантів «Я вмію», конкур-дефіле вбрання з підручних матеріалів  (для дівчат) "Вдягни себе зі словами", дефіле спортивної моди (для хлопців) «Спортивний кутюр», інтелектуальний конкурс «Міс та Містер конгеніальність» і завершальний конкурс – «Сocktailparty – Зірки Голлівуду».

35Невгамовна енергія та креативність кожного учасника були вражаючими. Вишиванки, як символ національної гідності, перепліталися із витонченими образами, створюючи неймовірне поєднання традицій, сучасності і подій сьогодення.

5747

Сукні з обгорткового паперу, натурального пір’я, паперових хусточок, фольги, дисків, старих тканин і ниток, новорічних прикрас, кукурудзи – унікальна історія, де краса кожної учасниці була не лише у зовнішності, але й у творчості та оригінальності. Як ідея здорового способу життя, спорту і активності може проявитись через стиль одягу, демонстрували хлопці під час дефіле спортивної моди.

70

У конкурсі «Я вмію» учасники демонстрували різні сторони свого таланту: вокал, хореографія, гра на музичних інструментах тощо.

96

Не менш вражаючий конкурс «Сocktailparty – «Зірки Голлівуду» переніс нас у світ спалахів фотокамер, вогнів і блискавок папараці. Вишукані та елегантні образи конкурсантів підкреслювали індивідуальність, шарм та голлівудський гламур.

1819202172

Члени журі, а саме: Світлана ПИЛИПИШИН (директорка коледжу), Володимир ЦЕПЛІЦЬКИЙ (керуючий відділенням «ОщадБанк» м.Бережани, член ради роботодавців коледжу, партнер свята), Олена МЕЛЬНИЧУК (начальник відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради, партнер свята), Назар ВИДИШ (молодий тернопільський музикант, вокаліст і гітарист гурту «Джевелін»), Світлана ТИХА (керівниця Бережанського бюро страхової групи «ТАС», партнер свята) – забезпечили компетентну оцінку учасників конкурсу, враховуючи різні аспекти їхніх виступів та образів.

За результатами роботи журі:

МІС КОЛЕДЖУ-2023Олена КОВАЛЬЧУК

МІСТЕР КОЛЕДЖУ-2023Олександр ГРАБАР

I ВІЦЕМІСВікторія КУКУРУДЗА

I ВІЦЕМІСТЕРДмитро АКУЛІЧ

II ВІЦЕМІССофія ГОЛУБ

II ВІЦЕМІСТЕРАртем ШАЧКО

Міс ЧарівністьЮлія ЛЕЩУК

Містер СтильСтаніслав ДМИТРІВ

Міс ДосконалістьАнгеліна СУХАРСЬКА

Містер ХаризматичністьМаксим ЛЕЩИШИН

Міс ГраціяСофія ГУЛЬ

Містер МужністьВолодимир КОЛОМИЙЧЕНКО

Міс ТалантАнастасія ЮСЬКІВ

Містер ГалантністьМаксим ДАРМОРІС

Міс ПосмішкаСофія МЕЛИМУКА

Містер АртистизмОлег КОРЧИНСЬКИЙ

105106

Також, за результатами голосування, яке було розпочато 31 жовтня на сайті коледжучерез мобільний додатокчи інтернет-платформу, директорка коледжу нагородила переможців у номінації «Міс та Містер фотомодель», якими стали Олександр ГРАБАР та Олена КОВАЛЬЧУК.

103104

Конкурс глядацьких симпатій виявився неймовірною ідеєю, що збагатила подію та зробила її більш взаємодійною та захопливою для всіх присутніх. Глядачі виражали свої симпатії й підтримку тим учасникам, які вразили їх не лише зовнішнім виглядом, але і особистістю, енергією чи спеціальними внесками у виступах. Перемогу у номінації Міс глядацьких симпатій здобула Софія ГОЛУБ, а Містер глядацьких симпатій – Олександр ГРАБАР.

Важливу роль у підготовці та координації події відіграла Студентська організація коледжу, яку очолює Марта ОСТРОВСЬКА. Реєстрація учасників, вирішення питань технічної підготовки, забезпечення майданчика, підтримка та комфорт для учасників, чесність та прозорість голосування за титул «Міс та Містер глядацьких симпатій» –  усе це лягло на плечі цієї тендітної дівчини.

Усі учасники конкурсу отримали грошову винагороду від страхової групи ТАС (24 000 грн) в рамках проєкту «Українські діти знають, кому свій захист довіряють», а також цінні призи від партнерів свята: кафе вуличної їжі «Смачна Зупинка»,  ресторану «Анатоль», магазину канцтоварів «Ерудит», магазинів «Topmarket», «Аrcada», «Kwitka», «Sova», «Любисток», «Цифровик», «Тhisplace», «Школярик», «Тарас», «Капітошка», «lamon», «Квіткова лавка», «Телефончик», Спортманія», студії краси «Красуня», кафе-ресторану «Стара фортеця», стоматології лікаря Нагірного, Бережанської ОТГ,  ГО «Рідне місто», ТОВ «Мегаком», керівників відділення ОщадБанку та ПриватБанку, відділу культуритуризму та релігій Бережанської міської ради.

109

У заключному слові директорка коледжу Світлана Пилипишин подякувала конкурсантам за працю та великий внесок у створення такого чудового свята, адже у часи, коли кожен день стає випробуванням, участь у такому конкурсі є символом незгасної духовної сили та непохитної віри у майбутнє. «Ваші плани на повоєнне майбутнє, ваші відповіді на запитання інтелектуального конкурсу – свідчення того, що переді мною дорослі молоді люди, впевнені в завтрашньому дні, непереможні перед ворогом», - зазначила у своєму виступі Світлана Ігорівна. Директорка подякувала батькам конкурсантів, організаторам, хореографині та художнім керівникам, студентській організації коледжу і, звісно ж, найкрасивішим юнакам і дівчатам 2023 року за справжню феєрію свята.

Члени журі Олена Мельничук та Назар Видиш подякували організаторам і конкурсантам за свято такого рівня саме в Бережанах. Вони приємно подивовані не лише красою молоді, але й їхнім внутрішнім світом, красою їхніх душ, майстерністю та оригінальністю виконання дефіле, шармом костюмів і багато іншого.

107

Дорогі красуні та красені!

Ваші виступи були неймовірними та неперевершеними, вони не лише вражали гармонією форм та кольорів, а й висвітлювали вашу індивідуальність. Ви заслуговуєте усіх оплесків, які звучали цього вечора для вас, адже нагадали нам, що краса може бути не лише у зовнішності, а й у спроможності вистояти навіть тоді, коли навколо вирує буря. Нехай цей вечір буде маленьким кроком в бік світлого майбутнього, яке ми всі разом прагнемо побачити!

Члени журі:

Світлана Пилипишин

Володимир Цепліцький

Олена Мельничук

Світлана Тиха

Назар Видиш

12345

68910101

12132223242628303132333437383940111

414243444648495051525354555658596061626364656668676971737475767879808182838485

868788899091929495

979899

108

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація