Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Гостьова лекція від практиків для студентів економічних спеціальностей

Гостьова лекція від практиків для студентів економічних спеціальностей

Добре знає теорію тільки той,

хто оцінку плодів істини довіряє завжди тільки практиці.

Прибуток є одним із найважливіших показників  ефективності та конкурентоспроможності підприємства. У сучасних умовах, коли економічне середовище постійно змінюється та вимагає адаптації, розуміння процесів формування та оптимізації прибутку має вирішальне значення для успішного функціонування підприємства. Саме з цією метою до здобувачів освіти 2-го і 3-го курсів економічних спеціальностей з гостьовою лекцією «Прибуток підприємства: його роль, формування та резерви збільшення в сучасних умовах» завітали представники ПАП "Агропродсервіс" - Анатолій Букай, заступник фінансового директора та Оксана Пелех, економіст галузі тваринництва: ведення ВРХ, щоб поділитися своїм досвідом та знаннями з цієї теми.

 

F1F3

Зустріч розпочалася з вступного слова викладачки спеціальних економічних дисциплін Валентини Рудник, яка зазначила, що проведення подібних заходів є особливо актуальним, оскільки необхідно максимально наблизити підготовку майбутніх фахівців до вимог ринку праці та запропонувати роботодавцям кваліфікованих і перспективних працівників.

F7F5

Виступ заступника фінансового директора ПАП "Агропродсервіс" Анатолія Букая був яскравою та цікавою подією для учасників гостьової лекції. Анатолій розповів здобувачам освіти про історію створення  ПАП «Агропродсервіс», динаміку  розвитку і  масштабування підприємства у нашому регіоні,  проблеми та виклики, що виникають сьогодні;  про те, як важливо ефективно управляти виробничими процесами та збільшувати продуктивність праці на підприємстві. Він поділився прикладами з практики та навів аналітичні розрахунки, щоб продемонструвати студентам, як зміни у виробничому процесі можуть вплинути на прибутковість підприємства. Також, Анатолій поділився своїм досвідом та практичними знаннями з управління фінансами в аграрному бізнесі, висвітлив ключові аспекти роботи фінансового відділу, підкреслив важливість використання сучасних інформаційних технологій та програмного забезпечення для автоматизації фінансових операцій та підвищення ефективності управління фінансами, вказав на важливість командної роботи в контексті сучасного бізнесу  та підкреслив, що успішна діяльність підприємства неможлива без ефективного спілкування та спільної роботи всіх членів команди.

F2F4

Оксана Пелех, економіст - експерт у галузі тваринництва, поділилася своїм досвідом та знаннями під час виступу перед студентами. Вона відзначила важливість ефективного управління господарством та ведення ВРХ (великої рогатої худоби) для забезпечення стабільної прибутковості сільськогосподарського підприємства. Оксана акцентувала увагу на стратегічному плануванні, оптимізації виробничих процесів та впровадженні сучасних технологій для підвищення продуктивності господарства.

Пані Оксана відзначила, що вже з самого початку своєї кар'єри у галузі тваринництва вона відчула, що це не просто її професія, а справжнє покликання. Її захоплення сільськогосподарською справою та розвитком аграрного сектору зростало разом з її професійним зростанням. Кожен день вона з нетерпінням очікувала можливості працювати над новими проєктами та вирішувати складні завдання, пов'язані з управлінням господарством. Спікерка визнала, що ключовим елементом її успіху стала не лише любов до своєї роботи, але й постійне навчання та саморозвиток. Вона підкреслила, що галузь тваринництва постійно змінюється і вимагає від фахівців постійного оновлення знань та навичок. Саме тому вона завжди намагається бути в курсі останніх тенденцій та нововведень у своїй галузі та закликала усіх присутніх не стояти на місці, а завжди прагнути до нових висот у своїй професійній кар'єрі.

Під час виступів лекторів студенти і викладачі активно спілкувалися з ними, задавали питання та ділилися власним досвідом.

Це було цікаво, емоційно, пізнавально, корисно і мотивувало студентів до подальшого саморозвитку та самовдосконалення. Аплодисментами вдячна аудиторія висловила свої позитивні емоції від прослуханої лекції.

FF10

 Від імені студентів та викладачів циклової комісії спеціальних економічних дисциплін висловлюємо щиру подяку Оксані  ПЕЛЕХ та Анатолію БУКАЮ за цікаву, навчальну та змістовну лекцію! Чекаємо з нетерпінням на нові зустрічі!

Дякуємо Збройним силам України за можливість навчатись і навчати!

Валентина РУДНИК,

голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація