Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ELECTUDE усуває розрив між теорією та практикою

ELECTUDE усуває розрив між теорією та практикою

Формування професійних компетентностей здобувачів освіти сьогодні вимагає принципово нового підходу і передбачає вдосконалення технології навчання.

Бережанський фаховий коледж одержав доступ до системи управління навчанням «LCMS Electude». Яка дає можливість здобувачам освіти спеціальності 274 “Автомобільний транспорт“ навчатися основам автомобіля, підвищувати компетенції у будь-якому напрямі автомобільної тематики або вибрати комплексний продукт, який допомагає освоїти всі напрями знань щодо сучасних легкових і вантажних автомобілів.

Electude - провідна система віддаленого інтерактивного технічного навчання, перевірки знань і онлайн-тестування. Дана система заснована на хмарних технологіях. Налічує більш ніж 300 000 користувачів у 55 країнах.

Система Electude містить понад 4 500 навчальних модулів і тестів, які комбінують в собі теорію, ілюстрації, графіки і схеми, що полегшують вивчення і захоплюють процесом навчання.  Перевірка знань здійснюється у режимі онлайн. Доступна активна симуляція реалістичних ситуацій.

Система являє собою середовище розробки, що використовує хмарні рішення, яке дозволяє призначати зміст, керувати процесом навчання і оцінювати результат і прогрес здобувачів освіти. Система містить інтерактивні навчальні модулі, тести і симуляції, які стосуються таких тем, як автомобільні основи, фізичні закони, будова і принцип роботи систем та вузлів легкових і комерційних транспортних засобів, у тому числі гібридних та електромобілів, порядок застосування спеціалізованого обладнання та інструменту.

020304050607080910

Зазначений комплекс призначений для використання на комп'ютерах, ноутбуках, мобільних пристроях, що мають доступ до мережі Інтернет. В тому числі з можливістю виведення зображення нателевізор, проєкційний екран, інтерактивну дошку.

Василь ФУРДЕЙ,
викладач інженерних та аграрних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація