Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
У Бережанському фаховому коледжі оновлено лабораторію основ технології ремонту

У Бережанському фаховому коледжі оновлено лабораторію основ технології ремонту

4 жовтня на агромеханічному відділенні Бережанського фахового коледжу відбулася репрезентація оновленої лабораторії основ технології ремонту, яка створена з метою покращення якості підготовки студентів. З моменту заснування закладу освіти вона функціонувала, але щоразу потребувала модернізації відповідно то тих технологічних процесів, які відбувалися і відбуваються в галузі машинобудування та ремонту сільськогосподарської техніки. У лабораторії представлені стенди та прилади для діагностування та ремонту енергетичних машин та автомобільної техніки.

На цю подію були запрошені керівництво коледжу, голови циклових комісій, викладачі циклової комісії інженерних та аграрних дисциплін і кафедри автомобільного транспорту. Оскільки ця лабораторія знаходиться у спільному користуванні з Бережанським агротехнічним інститутом, і до її оновлення долучалися й науково-педагогічні працівники та господарський підрозділ інституту, захід також відвідали декан агроінженерного факультету Олег ФЛЬОНЦ та викладачі кафедри прикладної механіки та технічного сервісу.

2

10111213141615

Про особливості роботи лабораторії, кількість і тематику лабораторних робіт, які будуть у ній виконувати здобувачі освіти, поінформував її завідувач Ігор ФЛЬОНЦ. Ігор Володимирович представив присутнім технічні засоби навчання, плакати, нові слюсарні столи, оновлені парти та стільці, телевізор та фрезерно-гравіювальний стенд з ЧПУ. Висловив подяку керівництву закладу освіти за фінансову підтримку, завдяки якій якісно зробили ремонт приміщення, придбали нове чи відремонтували наявне навчальне обладнання, заступнику директора з адміністративно-господарської роботи за організаційну підтримку, майстрам виробничого навчання за виготовлення слюсарних столів і ремонту іншого обладнання. Подякував декану факультету, як представнику керівництва інституту за сприяння реалізації виконаних робіт, викладачам кафедри за інформаційну допомогу при виготовлені навчальних стендів.

4

До присутніх звернулася директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка зазначила, що, попри важкий воєнний час у нашій державі, коледж продовжує реалізовувати стратегію свого розвитку, відкриваючи для студентів двері в сучасну лабораторію – місце, де освітній процес взаємодіятиме з науковими дослідженнями.

7

Завідувач агромеханічного відділення нашого коледжу Ігор БУНЯК подякував за роботу усім причетним до такої події і наголосив на важливості даної лабораторії при акредитації освітньо-професійних та освітніх програм підготовки фахівців за рівнем фахового молодшого бакалавра й бакалавра.

6

38Декан агроінженерго факультету Олег ФЛЬОНЦ як представник керівництва інституту відзначив, що усі роботи виконані на високому рівні і оновлена лабораторія зможе забезпечити практичне навчання здобувачів освіти обох закладів. Побажав педагогічним та науково-педагогічним працівникам подальшої плідної співпраці щодо оновлення чи створення й інших спільних лабораторій. Микола КЛЕНДІЙ, Іван ЛОГУШ та Андрій ГРАБАР, викладачі кафедри прикладної механіки та технічного сервісу Бережанського агротехнічного інституту, поділилися своїми думками щодо удосконалення проведення лабораторних робіт у коледжі на перспективу навчання наших студентів за освітніми програмами бакалавра.

Заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО зазначив, що для якісного викладання студентам технічних дисциплін необхідно додатково встановити у цій лабораторії комп’ютер.

Бажаємо нашим студентам не втрачати жаги до знань, цікавих і результативних занять!

Ігор Фльонц,
завідувач лабораторії основ технології ремонту,
завідувач кафедри автомобільного транспорту

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація