Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
FORUM CTO + заклади освіти регіону

FORUM CTO + заклади освіти регіону

19 жовтня в Західноукраїнському національному університеті (м. Тернопіль) відбувся FORUM СТО Тернопіль +  заклади освіти регіону. На одному майданчику мали змогу зустрітися представники СТО, виробники, постачальники, освітяни та студенти – майбутні фахівці спеціальності 274 «Автомобільний транспорт». Модератором  цього форуму був власник  компанії «Автоексперт» Олександр КЕЛЬМ (він же і засновник форуму).

6

Основна мета форуму - обговорення проблем сьогодення галузі: ефективної організації виробничого процесу та практичного його втілення на СТО, використання новітнього обладнання й інструментів, підготовки висококваліфікованих працівників. Це вже третій форум у такому форматі. Форуми СТО у закладах освіти спрямовані на підтримку  та популяризацію технічної освіти в Україні.

Після представлення учасників форуму та виступів спікерів відбулись дискусії представників СТО з представниками закладів освіти. У ході цих дискусій розглядалися питання якісної професійної підготовки здобувачів освіти за умови відсутності державної підтримки закладів освіти. Адже автомобільна галузь з року в рік оновлюється, а матеріальна база закладів освіти залишається на тому ж рівні.

Директор Барського фахового коледжу транспорту і будівництва Йосип КІБІТЛЕВСЬКИЙ поділився досвідом вирішення проблем у своєму закладі. Він наголосив, що основними показниками якості підготовки спеціалістів у них є термін адаптації випускника на виробництві, який доведений до одного тижня, та мотивація здобувача освіти.

Олександр ВОЛЬТРІХ репрезентував навчальну програму ELECTUDE (Нідерланди), яка перекладена вже багатьма мовами світу (в т. ч. й українською з 2022 року) і за допомого якої проводиться навчання здобувачів освіти, працівників СТО на професійних курсах транспортного спрямування.  Делегація нашого коледжу у складі завідувача агромеханічного відділення Ігоря БУНЯКА, завідувача кафедри автомобільного транспорту Ігоря ФЛЬОНЦА, викладача циклової комісії інженерних та аграрних дисциплін  Андрія ІЛЬЧЕНКА та студента 3 курсу спеціальності Автомобільний транспорт Володимира КРУКА домовилася про впровадження цієї програми у Бережанському фаховому коледжі.

2345

Насамкінець відбулися презентації фірм, які займаються продажем та впровадженням технічних і технологічних рішень, що використовуються на СТО. Представлені фірми: Carbook: Софт Service Training Hub, ANDRMAX,  BILSTEIN GROUP (ТМ FEBI, SWAG, Blue Print), АВТО-ОПТИМАЛ (ТМ S-Oil Seven, MFilter), TASHIKO / Viking Cars, АВТОНОВА-Д,  BSV School, TurboWest, DAN AUTO Equipment та бренд XENUM

Після презентацій гості форуму мали змогу поспілкуватись з учасниками форуму в центрах компетенції (міні-стенди компаній в залі).

Ігор ФЛЬОНЦ,
завідувач кафедри автомобільного транспорту

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація