Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Бережанський фаховий коледж вітає нову генерацію випускників 2023 року

Бережанський фаховий коледж вітає нову генерацію випускників 2023 року

Враховуючи безпекову ситуацію, відповідно до вимог воєнного стану 27 червня 2023 року в актовій залі Бережанського фахового коледжу відбулись урочистості, присвячені випуску здобувачів освіти 2023 року. 114 випускників коледжу отримали довгоочікувані дипломи ОПС Фаховий молодший бакалавр (з них - 20 з відзнакою), 133 ОКР Молодший спеціаліст (9 з відзнакою) та 13 - дипломи ОС Бакалавр. На шляху до знань та омріяних дипломів випускники мужньо долали виклики: віддалене навчання, аварійні відключення електроенергії, спілкування через екрани моніторів тощо.

Дякуючи Збройним Силам України, життя триває і  Бережанський фаховий коледж продовжує освітній процес, а вручення дипломів є важливою частиною цього процесу.

2

Хвилиною мовчання за загиблими внаслідок терористичних дій російської армії ведучі Юлія ЛЕЩУК (студентка групи ОФП-11М) та Мар’яна СУЛІМОВА (студентка групи ЕкЕо-11М) розпочали дійство.

3

З вітальним словом до випускників звернулася директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка, передавши вітання від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава НІКОЛАЄНКА, наголосила на продовженні навчання у базовому закладі, перспективах і перевагах цього закладу освіти. Очільниця закликала і надалі збагачувати знання, вдосконалювати навички і розвивати свій потенціал. Заступник міського голови з гуманітарних питань Степан КУХАРУК побажав випускникам бути завжди позитивними, впевненими, вірити в себе й ніколи не зупинятися на досягнутому. Члени ради роботодавців коледжу Володимир ЦЕПЛІЦЬКИЙ (керуючий відділенням «Ощадбанк» м.Бережани) та Ігор ГУРКО (приватний підприємець) закликали колишніх студентів знайти своє покликання й відчувати задоволення від роботи, а Уляна ЮСЬКІВ – виконувач обов’язків директора відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради -  мати сильний внутрішній ресурс, впевненість у собі та здатність знаходити правильні рішення.

9

78

Святкові накази про випуск зачитали: завідувачка відділення економіки та прикладної екології Ірина ТЕРНОВА, завідувачка відділення комп'ютерної інженерії та електротехніки Маріанна МИХАЙЛИШИН і завідувач агромеханічного відділення Ігор БУНЯК.

122119

Музичні вітання линули від студентів та викладачів коледжу, а саме: Соломії БАБИЧ (студентки групи Сп-11М), Анастасії ГЛУБІШ (студентки групи Сп-11М), танцювального дуету «Asap» у складі Олександри СТЕЦЬ (студентки групи ОФП-21М) та Софії МАТВІЇВ (студентки групи ЕкЕо-11М), хореографічного колективу викладачів коледжу «Візаві».

456

Аналізуючи підсумки роботи за 2022-2023 навчальний рік, адміністрація коледжу нагородила кращих студентів, які мали високі досягнення у навчанні, художній самодіяльності та спорті, а також проявили неабиякі організаторські здібності у волонтерській діяльності.

22

Шановні випускники! Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу нову Україну! Пам'ятайте! Завдяки незламній силі Збройних сил України  ви мали можливість навчатися та здобути документ про освіту. Вірте в себе та продовжуйте впевнено крокувати до нових перемог!

ВІВАТ ВАМ, ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ!

Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи
10
23
 
33111315161718252634323130292827

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація