Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

Рішення педагогічної ради від 21.09.2023 року

Відокремлений сруктурний підрозділ
«Бережанський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів і природокористування України»
Рішення педагогічної ради від 31.08.2023 року (Протокол № 3)

Присутні: 76
Відсутні: 7

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання коледжу.
  2. Атестація викладачів – важливий етап підвищення рівня професійної діяльності (про атестацію педагогічних працівників у 2023-2024 н.р.).
  3. Результати моніторингу якості освіти у закладах фахової передвищої освіти.
  4. Різне.

І. СЛУХАЛИ:

Директорку коледжу Світлану ПИЛИПИШИН, яка доповіла про підсумки діяльності навчального закладу за вересень, розповіла про очікувані системні зміни в освіті та ключові завдання МОН України. Доповідачка наголосила активно висвітлювати інформацію про події на сайті коледжу, проводити профорієнтаційну роботу для вступу студентів в НУБіП, а також звертати увагу на проблеми здобувачів освіти.

УХВАЛИЛИ:

  • роботу Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» упродовж вересня вважати задовільною;
  • детально ознайомитися із актуальними законопроєктами, що стосуються подальшої діяльності ЗФПО;
  • чітко дотримуватися трудової дисципліни та вимог щодо ведення звітної документації викладача;
  • головам циклових комісій забезпечити підготовку педагогічних працівників до чергової атестації;
  • головам циклових комісій ознайомити з наказом щодо первинного оформлення журналу навчальної групи викладачів-кураторів, у журналах яких виявлено порушення в оформленні та веденні;
  • відпрацювати методику викладання загальноосвітніх дисциплін для успішного складання ДПА у форматі НМТ.

ІІ. СЛУХАЛИ:

Завідувачку навчально-методичного кабінету Оксану ЛЕЩИШИН, яка окреслила основні питання атестації педагогічних працівників, нагадавши, що атестація педагогічних працівників може бути черговою або позачерговою.

Також доповідачка ознайомила членів педради з особливостями та порядком проходження атестації в 2023-2024 н.р. відповідно до Положення про атестацію педпрацівників (Наказ МОН від 09.09.2022 №805), що набуло чинності з 1 вересня цього року.

УХВАЛИЛИ:

  • викладачам, котрі планують проходити чергову або позачергову атестацію ознайомитися з усіма вимогами для її успішного складання;
  • викладачам, котрі планують проходити чергову або позачергову атестацію підготувати усі необхідні документи та матеріали для проходження атестації згідно новим вимогам.

ІІІ. СЛУХАЛИ:

Завідувачку навчально-методичної лабораторії Олександру БОЙКО, яка ознайомила присутніх з результатами реалізації у 2023 році Пілотного проєкту щодо вивчення (моніторингу) якості освіти у закладах фахової передвищої освіти. В анкетуванні Державної служби якості освіти України взяли участь 56 закладів аграрних спеціальностей. За результатами опитування виявлено найпоширеніші проблеми, визначено освітні втрати.

ІV. СЛУХАЛИ:

Заступника директора з навчальної роботи Олега КАЛАТАЛА, який провів аналіз електронних курсів навчальних дисциплін на платформі Moodle, зокрема зі спеціальності 274 Автомобільний транспорт.

Доповідач запропонував розглянути і затвердити педагогічною радою як курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів таким викладачам:

  • Василеві ФУРДЕЮ
  • Ірині ДМИТРІВ
  • Світлані ПИЛИПИШИН

УХВАЛИЛИ:

  • активізувати роботу над електронними курсами на порталі змішаного та дистанційного навчання Moodle, особливу увагу звернути на дисципліни, які стосуються спеціальності 274 Автомобільний транспорт;
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за», окрім висунутих осіб) затвердити педагогічною радою як курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів усім переліченим викладачам.

V. СЛУХАЛИ:

Заступника директора з адміністративно-господарської роботи Петра ЖОВНИЧА, який відзвітував про стан пожежної безпеки в коледжі, наголосив на важливості безпечного освітнього середовища для здобувачів освіти, дотримання правил техніки безпеки під час навчання, а також на важливості негайного реагування на зауваження працівників ДСНС після практичного тренування щодо цивільного захисту з метою напрацювання навиків евакуації учасників освітнього процесу при виникненні пожежі.

УХВАЛИЛИ:

  • дотримуватися правил протипожежної безпеки під час освітнього процесу;
  • провести повторні інструктажі з здобувачами освіти;
  • напрацьовувати навики евакуації учасників освітнього процесу.

VІ. СЛУХАЛИ:

Директорку коледжу Світлану ПИЛИПИШИН, яка висунула на обговорення кандидатуру для нагородження Почесною грамотою НУБіП України Ірину КОСТІВ – викладача циклової комісії гуманітарних дисциплін.

УХВАЛИЛИ:

  • за результатами поіменного відкритого голосування («за» одноголосно, крім рекомендованих на відзнаки осіб) та рішенням педагогічної ради ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» рекомендувати кандидатуру Ірини КОСТІВ для нагородження Почесною грамотою НУБіП України.

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація