Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

Рішення педагогічної ради від 28.11.2023 року

Відокремлений структурний підрозділ
«Бережанський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів і природокористування України»
Рішення педагогічної ради від 28.11.2023 року (Протокол № 5)
Присутні: 75
Відсутні: 8

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання коледжу.
  2. Про виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2025» у 2023 році та затвердження плану заходів з її реалізації на 2024 рік.
  3. Сучасні вектори підвищення якості біологічної освіти в умовах дистанційного та змішаного навчання.
  4. Використання методу проектів у процесі вивчення природничих дисциплін в умовах дистанційного та змішаного навчання.
  5. Різне.

І. СЛУХАЛИ:

Директорку коледжу Світлану ПИЛИПИШИН, яка доповіла про підсумки діяльності навчального закладу за жовтень. Доповідачка закцентувала увагу на основних питаннях, що розглядались на засіданні вченої ради НУБіП, а саме: профорієнтація на вступ випускників ВП і ВСП в НУБіП України; пропагування важливості ступеневої освіти; постійна допомога ЗСУ, а також нові випробування в вищій та фаховій передвищій освіті під час вступної кампанії в 2024 році; належне завершення заліково-екзаменаційної сесії та підготовка до річних звітів директорів та ректора університету.

УХВАЛИЛИ:

  • роботу Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» упродовж листопада вважати задовільною;
  • провести роз’яснювальну роботу з батьками та здобувачами освіти про важливість якісної підготовки і складання НМТ здобувачами освіти ІІ та випускних курсів;
  • дотримуватися правил трудової дисципліни, розробити графіки проведення відкритих занять, видання методичної літератури та інші документи планування роботи викладача;
  • проводити активну профорієнтаційну роботу на вступну кампанію 2024 року.

ІІ. СЛУХАЛИ:

Заступника директора з навчальної роботи Олега КАЛАТАЛА, який проаналізував роботу коледжу впродовж 2023 року за програмою «Голосіївська ініціатива – 2025», а також запропонував схвалити та затвердити звіт. За два тижні до проведення засідання педагогічної ради на сайті закладу освіти було розміщено проєкт заходів на виконання роботи з реалізації програми на 2024 рік.

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») схвалити та затвердити звіт роботи коледжу у 2023 році за програмою «Голосіївська ініціатива – 2025»;
  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити та внести зміни до плану роботи коледжу за програмою «Голосіївська ініціатива – 2025» на 2024 рік.

ВИСТУПИЛИ:

Завідувачка навчально-методичною лабораторією Олександра БОЙКО з детальним аналізом анкетування здобувачів освіти та їх батьків. Судячи з результатів, адаптація першокурсників в освітній процес коледжу пройшла успішно, здобувачі освіти цілком задоволені своїм вибором закладу освіти. Батьки, покладаючись на відгуки дітей, також схвально відгукуються про роботу коледжу, хоча є деякі моменти на які слід звернути увагу. З більш детальними результатами анкетування можна ознайомитись на нашому сайті у вкладці «Освітній процес» – «Моніторинг якості освіти».

Також доповідачка детальна проаналізувала опитування здобувачів освіти щодо проявів академічної недоброчесності, зокрема "хабарництво та необ'єктивне оцінюваня" зі сторони педагогічних та науково-педагогічних працівників.

ІІІ. СЛУХАЛИ:

Викладача циклової комісії природничих дисциплін Оксану ОЛІЙНИК, яка поділилась досвідом роботи в онлайн-лабораторіях і застосування їх в освітньому процесі під час дистанційного навчання. У сучасних умовах, коли людство здійснює перехід в інформаційне суспільство, коли в нас багато здобувачів освіти навчаються дистанційно, визначальним стає уміння оперувати інформацією і самостійно організовувати пізнавальну діяльність. Застосування сучасних інформаційних технологій в навчанні – одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього процесу.

УХВАЛИЛИ:

  • врахувати дану доповідь для проходження атестації педагогічних працівників.

ІV. СЛУХАЛИ:

Викладача циклової комісії природничих дисциплін Ірину СОКОЛОВСЬКУ, поділилась успіхами застосування методу проєктів у процесі вивчення природничих дисциплін. Проєкт обов’язково має мати практичну значущість, професійну спрямованість. Його тема може відображати будь-які цікаві технічні, екологічні, інформаційні, соціальні, міждисциплінарні проблеми.

УХВАЛИЛИ:

  • врахувати дану доповідь для проходження атестації педагогічних працівників.

V. СЛУХАЛИ:

Заступника директора з навчальної роботи Олега КАЛАТАЛА, який проінформував працівників про необхідність неухильного дотримання вимог антикорупційного законодавства України, неприпустимість вчинення корупційних діянь та об'єктивного оцінювання здобувачів освіти.

Також, Олег КАЛАТАЛО, наголосив про проведення анонімного опитування серед студентів щодо виявлення можливих фактів порушення антикорупційного законодавства.

УХВАЛИЛИ:

  • проводити бесіди з здобувачами освіти щодо проявів академічної недоброчесності та шляхів її запобігання;
  • неухильно дотримуватися вимог антикорупційного закондавства;
  • у разі виникнення випадків корупції, неодмінно інформувати уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції.

VІ. СЛУХАЛИ:

Секретаря педагогічної ради Галину ПАНЬКІВ, яка запропонувала розглянути і затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів таким викладачам:

  • Валентині РУДНИК;
  • Ганні ВОВК;
  • Ірині КОСТІВ;
  • Ірині ТЕРНОВІЙ;
  • Наталії ЧОРНІЙ;
  • Уляні ДУДЦІ.

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за», окрім висунутих осіб) затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів переліченим викладачам.

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація