Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A

Рішення педагогічної ради від 02.03.2023 року

Відокремлений структурний підрозділ
«Бережанський фаховий коледж
Національного університету біоресурсів і природокористування України»
Рішення педагогічної ради від 02.03.2023 року (Протокол № 7)
Присутні: 78
Відсутні: 4

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання коледжу.
  2. Про стан та шляхи удосконалення організації дистанційного навчання, самостійної роботи студентів у кризових умовах з використанням цифрового навчально-інформаційного середовища коледжу.
  3. Річний фінансовий звіт за 2022 рік. Фінансовий план на 2023 рік.
  4. Про форми і методи навчальної роботи на заняття з української мови і літератури.
  5. Про проблеми під час дистанційної форми навчаня.
  6. Різне.

І. СЛУХАЛИ:

Директорку коледжу Світлану ПИЛИПИШИН, яка розповіла про поточні завдання коледжу на наступний місяць.

Доповідачка особливу увагу акцентувала на основних питаннях, що розглядалися: підготовка до святкування 125-річчя університету, проведення профорієнтаційної роботи та реєстрація випускників коледжів на підготовчі курси для вступу в НУБІП, стан та шляхи удосконалення організації дистанційного навчання, самостійної роботи студентів у кризових умовах з використанням навчально-інформаційного порталу університету.

01 березня відбулась інструктивно-методична нарада «Особливості проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році». Протягом відеоконференції було проведено аналіз результатів НМТ у 2022 році закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти в Тернопільській області. Доповідачами окреслено основні вимоги і виклики, які чекають здобувачів освіти при складанні цьогорічного тесту.

УХВАЛИЛИ:

  • роботу ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» упродовж лютого вважати успішною;
  • для покращення діяльності навчального закладу ініціювати й організовувати щомісячні зустрічі директора зі студентським старостатом;
  • звернути увагу на якість викладання загальноосвітніх дисциплін, котрі виносяться на НМТ;
  • покращити профорієнтацію для вступу випускників коледжу в НУБіП України.

ІI. СЛУХАЛИ:

Заступника директора з навчальної роботи Олега КАЛАТАЛА, який разом з викладачем циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Сергієм ШТОГРИНОМ доповіли про стан та шляхи удосконалення організації дистанційного навчання, самостійної роботи студентів у кризових умовах з використанням цифрового навчально-інформаційного середовища коледжу.

У ІІ семестрі навчання в коледжі проходитиме у змішаному форматі відповідно до графіку.

За 368 днів повномасштабної війни російськими окупантами пошкоджено 2711 та знищено 440 закладів освіти (дані взято з сайту Міністерства освіти і науки України).

Олег КАЛАТАЛО провів детальний аналіз відвідуваності студентами занять та активність користування платформою Moodle для дистанційного та змішаного навчання. Доповідач наголосив кураторам ІІІ-ІV курсів попрацювати із здобувачами освіти з метою покращення їхньої роботи.

Сергій ШТОГРИН детально розповів про різноматнітні платформи, які можна використовувати в навчальному процесі: Cisco, Coursera, EdEra, Google Workspace for Education, Labster, Zoom, Unicheck та ін. Доповідач акцентував увагу на залученні здобувачів освіти до цих платформ задля поглиблення їх освітніх здібностей.

ІІI. СЛУХАЛИ:

Головну бухгалтерку Мирославу ГАХОВСЬКУ, яка провела детальний аналіз річного фінансового звіту за 2022 рік, а також запропонувала його розглянути і затвердити педагогічною радою.

Доповідачка проаналізувала фінансовий план на наступний рік

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити педагогічною радою річного фінансового звіту за 2022 рік.

ІV. СЛУХАЛИ:

Викладача циклової комісії гуманітарних дисциплін Степана ЖЕРЕБЕЦЬКОГО, який поділився формами і методами навчальної роботи, які він застосовує на заняттях з української мови та літератури. Використання різних «цікавинок» дає змогу здобувачам освіти покращити логічне мислення та вміння, полегшує засвоєння того чи іншого матеріалу та допомагає краще підготуватися до ЗНО чи НМТ.

УХВАЛИЛИ:

  • врахувати дану доповідь для проходження атестації педагогічних працівників.

V. СЛУХАЛИ:

Викладача циклової комісії гуманітарних дисциплін Оксану ЗБОРІВСЬКУ, яка розповіла про проблеми, з якими вона стикалась під час дистанційного навчання. Індивідуальний підхід, різна подача навчальних матеріалів, а також активна співпраця з студентами - запорука хорошої та якісної освіти незалежно від форми навчання.

УХВАЛИЛИ:

  • врахувати дану доповідь для проходження атестації педагогічних працівників.

VІ. СЛУХАЛИ:

Секретаря педагогічної ради Галину ПАНЬКІВ, яка запропонувала розглянути і затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаними кількостями годин та кредитів таким викладачам:

  • Валентині РУДНИК;
  • Ірині КОСТІВ;
  • Ірині ПАЛІНСЬКІЙ;
  • Ірині ТЕПЛИЦЬКІЙ;
  • Оксані ЗБОРІВСЬКІЙ;
  • Олегу АНДРУСЯКУ;
  • Сергію ШТОГРИНУ;
  • Уляні БУРДАШ;
  • Уляні ДУДЦІ.

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за», окрім висунутих осіб) затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів переліченим викладачам.

VІІ. СЛУХАЛИ:

Завідувачку навчально-методичного кабінету Оксану ЛЕЩИШИН, яка запропонувала розглянути та затвердити Положення про відділення ВСП «Бережанький фаховий коледж НУБіП України».

УХВАЛИЛИ:

  • у результаті відкритого голосування (одноголосно «за») затвердити педагогічною радою Положення про відділення ВСП «Бережанький фаховий коледж НУБіП України».

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація