Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ОХОРОНА ПРАЦІ – ЗАПОРУКА ЖИТТЯ

ОХОРОНА ПРАЦІ – ЗАПОРУКА ЖИТТЯ

З метою привернення уваги світової громадськості до невирішених проблем охорони праці та з метою зниження щорічної смертності на робочому місці Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці. Вперше він відзначався у 2003 р.

В Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається, згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 р., щорічно 28 квітня.

Щороку МОП визначає тему всесвітнього дня охорони праці. Цьогорічний девіз Всесвітнього день безпеки та здоров’я на роботі: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я»

Головною метою державної політики України у сфері охорони праці є збереження життя, здоров'я і працездатності людини у процесі трудової діяльності. За будь-яких обставин конституційне право працівника на належні, безпечні та здорові умови праці повинно забезпечуватися та бути предметом особливої турботи та контролю держави.

54

28 квітня заступник директора з адміністративно-господарської роботи, викладач предмету «Охорона праці» Петро ЖОВНИЧ ознайомив працівників коледжу з нормативно-правовими документами, що регулюють питання охорони праці та з організацією заходів щодо створення безпосереднього в процесі роботи безпечних технічних і санітарно-гігієнічних умов для працюючих та черговий раз наголосив на важливості дотримання та виконання інструкцій, правил та вимог з охорони праці в умовах воєнного стану.

2367

Працівники бібліотеки підготовили тематичну виставку «Безпечне та здорове майбутнє праці», на якій представлена офіційна та нормативна-правова література, підручники з охорони праці,  та періодичні видань з охорони праці, правил безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки.

Конкретна робота з відзначення Дня охорони праці сприятиме усуненню або зменшенню ризиків для життя та здоров'я працівників коледжу та здобувачів освіти, вирішенню проблем охорони праці, які є ще в наявності.

Спільною роботою адміністрації та профкому коледжу, служби охорони праці, керівників та відповідальних осіб з питань охорони праці підрозділів коледжу, необхідно досягти головної мети у поточному році – відсутності виробничого травматизму та зменшення травматизму у невиробничій сфері.

Петро ЖОВНИЧ,
заступник директора з адміністративно-господарської роботи

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація