Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ В БЕРЕЖАНСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ В БЕРЕЖАНСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

30 вересня в актовому залі ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБІП України» відбувся святковий концерт та скромні урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Згідно із традицією це державне свято завжди вшановується як серед викладачів коледжу, так і серед студентів, які цінують родинну атмосферу та духовну цілісність нашого закладу освіти.

2

Розпочався захід із читання авторської поезії викладача історії коледжу Віталія СКАСКІВА, який фінальними рядками свого твору наголосив:

«Нам завжди учнями потрібно залишатись,

А відтак, завжди нам потрібні вчителі».

3

Цього року ведучими урочистостей були Василь ЛЕЩУК та студентка першого курсу коледжу Юлія ЛЕЩУК.

Вельми приємно, що на адресу викладачів та працівників коледжу лунали вітальні слова наших студентів. Студентська рада коледжу записала святковий відеоролик, привітала офіційним виступом та подарувала кожному викладачеві подаруночки.

911

141513161012

Варто зазначити, що саме студенти взяли на себе найбільшу частку в організації концерту. Протягом святкового дійства звучали чарівні пісні у виконанні наших талановитих студентів: Анастасії ЮСЬКІВ, Ірини ЛАБИ, Олени КОВАЛЬЧУК, Анастасії ГЛУБІШ, Анастасії ПРИШЛЯК, Христини ГУРКО, Артема ШАЧКА.

171825

Окрім пісень, студенти «подарували» викладачам дві хореографічні композиції.

Однак найважливішими з усіх привітань були відеозвернення Захисників України, хлопців з передової, які,власне, і зазначили всю важливість та роль сучасного вчителя у нашій боротьбі з ворогом. Безперечно, що їхні слова привітань подарували нам силу та впевненість.

45678

З нагоди свята з вітальним словом виступила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка відзначила найкращих викладачів та працівників коледжу, а голова профспілкової організації Людмила БІЛАН привітала та від профспілки нагородила усіх викладачів коледжу святковими преміями.

2021222324

Цей день дійсно став багатим на подарунки та нагороди, бо за кілька годин до концерту четверо наших викладачів - Ігор БУНЯК, Ірина ТЕРНОВА, Маріанна МИХАЙЛИШИН та Сергій ШТОГРИН - були нагороджені грамотами Тернопільської обласної ради. Церемонія нагородження відбулась у приміщенні Тернопільської обласної філармонії, а нагороджував голова Тернопільської обласної ради Михайло ГОЛОВКО.

Ми щиро вдячні за всі теплі слова, які лунали на адресу освітян Бережанського фахового коледжу, та складаємо щирі, сердечні вітання усім, хто за головну життєву місію взяв для себе служіння державі та людям, навчання та виховання свідомих громадян своєї країни, місію працівника освіти.

В умовах воєнного стану цей день набув новішого формату та підтексту, адже, з однієї сторони, війна унеможливила називати День працівників освіти святом, враховуючи те, що Україна перебуває у боротьбі та жалобі, але, з іншого боку, роль вчителя в наш час набула ще більшого значення та важливості, адже ця професія не тільки творить освічені кадри, але є вкрай необхідною для інформаційного фронту, підтримки патріотичного настрою суспільства, допомоги тиловій роботі тощо.

Нехай наша робота принесе успіх державі Україна та нашу спільну перемогу.

Все буде Україна!

Віталій СКАСКІВ,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація