Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
День знань у Бережанському фаховому коледжі: міць духу та єдність відчуваємо кожною краплею знань

День знань у Бережанському фаховому коледжі: міць духу та єдність відчуваємо кожною краплею знань

У непрості часи воєнного конфлікту, коли кожен день стає випробуванням для нашої країни, невід'ємною частиною життя залишається освіта. Бережанський фаховий коледж упродовж багатьох років продовжує свою місію надавати фахову передвищу освіту, навчати та виховувати нове покоління професіоналів з міцним духом та незламним патріотизмом.

24

27 серпня 2023 року в Бережанському фаховому коледжі було проведено День знань, який став особливим у зв'язку зі складною ситуацією в нашій країні.

2

1529

Свято розпочалося хвилиною мовчання в пам’ять про усіх захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

4

1011

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН привітала студентів, передала вітання від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава НІКОЛАЄНКА, зазначивши, що нинішній час вимагає від кожного з нас волі, мужності та вірності ідеалам. Очільниця подякувала усім присутнім за неймовірну міць духу та пристрасне ставлення до навчання під час воєнного часу. Також відзначила невпинні зусилля нашого коледжу в підготовці висококваліфікованих фахівців, які готові стати опорою для нашої держави у складний період.  Особливою частиною свята стали виступи гостей свята.  Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ (народний депутат України) подякував студентам за відданість навчанню та бажанню розвиватися навіть у такі важкі часи. «Бажаю цьогорічним студентам: вчіться, вдосконалюйтеся, будьте не просто конкурентними на світовому ринку праці, а й задавайте тенденцію. Своєю працею доводьте, що ми українці - високоінтелектуальна нація переможців. Беріть приклад з наших Збройних сил - прагніть перемог у всьому».  Володимир Цепліцький (заступник голови ради роботодавців коледжу, керуючий відділенням «Ощадбанк» м.Бережани) наголосив, що війна, яку ми переживаємо, не може затемнити значення цього свята, навпаки, вона робить його ще більш важливим та надзвичайним. Викладачам коледжу Ростислав БОРТНИК (голова Бережанської міської громади) побажав витримки та натхнення, адже посвячена праця та велика роль у формуванні молодих поколінь заслуговує особливого визнання.

23

2022

Урочиста присяга студентів стала незабутнім та важливим моментом на святі. Серед великої кількості присутніх, об'єднаних спільною метою та бажанням бути кращими, було відчутне міцне студентське братерство. Ця присяга була обіцянкою того, що незважаючи на випробування та перешкоди, студенти залишаються невпинними у своєму прагненні до знань та розвитку. Отримавши вагомі символи студентського життя, а саме: КЛЮЧ ЗНАНЬ, ЗАЛІКОВУ КНИЖКУ ТА СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК – вони заслужено стали часткою співтовариства Бережанського фахового коледжу.

3352836Священники Бережанської спільноти урочисто благословили студентів та звершити особливий обряд. Серед загострених реалій воєнного конфлікту, це благословення стало надзвичайно важливим.

1218

Дорогі першокурсники!

Ваш перший крок у Бережанському фаховому коледжі - це початок захопливого, цікавого і незабутнього періоду у вашому житті.

Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю досягнень, цікавими відкриттями і новими знаннями!

Пам'ятайте, що ви обрали важливу місію - навчатися і розвиватися, тому дайте собі змогу бути кращими в кожній сфері свого життя!

Ірина Костів,
голова методичного об’єднання кураторів груп
17
 
65
 
7
 
9
 
38
 
8
 
21
 
25
 
30
 
27
 
26
 
33
 
 
 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація