Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Посвята в студенти у Бережанському фаховому коледжі

Посвята в студенти у Бережанському фаховому коледжі

Наш Бережанський фаховий коледж завжди був місцем, де молодь знайомилася зі світом знань, але цьогоріч студенти також стали свідками того, як цей світ змінюється навколо них. В ці непевні часи, коли наша Україна переживає війну та нестабільність, наш коледж продовжує відзначати важливі події в житті молодих людей. 28 вересня у приміщенні актового залу відбулася одна з перших подій у житті кожного студента нашого коледжу - посвята в студенти, яка згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх із початком цікавого студентського життя, допомагає влитись у колектив.

4

Урочиста частина розпочалась з привітання голови студради Марти ОСТРОВСЬКОЇ, яка наголосила на тому, що Студентська рада завжди готова бути представниками та підтримкою в усіх питаннях, які цікавлять студентство.

5

11131491071268131615192018

Пізніше, кожна група яскраво та унікально представиласебе та показала свій колективний дух та індивідуальність. За продемонстровану креативність першокурсники отримали  подарунки від Студентської організації. Цікавими й веселими були конкурси, які проводили ведучі (студенти групи К-21 Вікторія КУКУРУДЗА та Артур СЄДАНАВ).

17

На завершення свята з теплими словами та побажаннями виступила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН. Очільниця побажала першокурсникам вірити у свій потенціал та здатність здійснювати свої найзаповітніші мрії, а також не боятисябрати  участь у студентських конкурсах, адже це допомагає розширити можливості студентів та створити незабутні спогади.

Важливо зазначити, що посвята в студенти стала для першокурсників не лише відзначенням початку навчання у нашому коледжі, але й символом міцності та рішучості цієї молоді стати лідерами в майбутньому. Вони розуміють, що освіта є інструментом для зміни світу, і навіть в умовах війни вони готові брати на себе цю відповідальність.

Дарина Островська,
голова інформаційного комітету
Студентської організації коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація