Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Засідання методичного об’єднання кураторів академічних груп

Засідання методичного об’єднання кураторів академічних груп

Із початком нового року і нового навчального семестру потреба  самовдосконалення та визначення нагальних питань та завдань для вирішення набула актуальності.

10 січня відбулось засідання методичного об’єднання кураторів академічних груп коледжу. Напередодні, 9 січня, у ході співбесіди ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України (на чолі з ректором Станіславом НІКОЛАЄНКОМ) з керівництвом Бережанського фахового  коледжу обговорено основні досягнення та здобутки попереднього календарного року, а також узгоджено пріоритетні напрями діяльності нашого фахового коледжу в новому році. Саме тому на порядку денному засідання методичного об’єднання кураторів у порядку денному питання щодо якісної організації освітнього процесу, виховної та профорієнтаційної роботи в ІІ семестрі 2023-2024 навчального року.

1

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН акцентувала увагу на важливих питаннях: нові випробування у вищій та фаховій передвищій освіті під час вступної кампанії у 2024 році; реєстрація здобувачів освіти на національний мультипредметний тест у 2024 році; моніторинг кураторами груп результатів ЗНО/НМТ студентів за попередні роки; активна профорієнтація серед випускників та збільшення кількості абітурієнтів до Національного університету біоресурсів і природокористування України як базового закладу; акредитація ОПП «Автомобільний транспорт», що триватиме з 30.01.2024 р. до 01.02.2024 р.  Очільниця коледжу також наголосила, що триває реєстрація для участі у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для професійної орієнтації випускників шкіл та фахових коледжів.

3

 Голова методичного об’єднання Ірина КОСТІВ окреслила організаційні аспекти діяльності в новому семестрі. Довела до відома розпорядження начальника Тернопільської обласної військової адміністрації «Про відзначення в області пам’ятних дат і ювілеїв у 2024 році» та рекомендувала використати додаток до даного розпорядження при підготовці плану виховної роботи на ІІ семестр. Зважаючи на воєнний стан в Україні, виховна складова має бути продуманою і різноплановою у системі роботи кожного викладача, зокрема кураторів груп.

4

Галина УХМАН, провідна бухгалтерка фахового коледжу, повідомила про кошторис на академічну стипендію у 2024 році, розповіла про пільгові категорії здобувачів освіти, які мають право на отримання соціальної стипендії. Також зазначила, що триває робота з формування рейтингових списків академічної успішності студентів за І семестр 2023-2024 навчального року та підготовка наказів на призначення академічної стипендії.

6

Наталія ПЛЕШ, провідний фахівець із профорієнтації випускників, констатувала, що профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності у питаннях формування якісного контингенту студентів коледжу. Запропонувала використати канікулярний період для активної профорієнтаційної роботи, виїжджаючи до шкіл Тернопільської та суміжних областей з метою «живого» спілкування з майбутніми абітурієнтами і розповідаючи з перших вуст про переваги навчання в Бережанському фаховому коледжі та перспективи для його студентів.

2

Розпочинаймо другий семестр! Готуймо свої робочі місця, плануймо якісно та організовано свій день, щоб повною мірою та з натхненням поринути в освітній процес. Будьмо наполегливими, опановуючи нові моделі надання освітніх послуг, і терплячими, втілюючи їх у практику.

Минуле належить історії, майбутнє – це таємниця, а ця мить – подарунок. Ось чому цю мить називають сьогоденням. Нехай наше сьогодення наповниться мирними днями, спокійними вечорами та тихими ночами.

Нехай буде мирним небо над головою та рідна земля під ногами

сьогодні і завжди!

Ірина КОСТІВ,
голова методичного об’єднання кураторів груп

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація