Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Треба багато вчитися, щоб знати хоч трохи... День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

Треба багато вчитися, щоб знати хоч трохи... День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

Перед кожним із нас в житті рано чи пізно постає вибір. Обрання професійного шляху, вибір закладу освіти... Безумовно, це непростий процес, і для прийняття правильних рішень необхідно враховувати чимало факторів, зокрема, свої інтереси, бажання, здібності, можливості, перспективи майбутнього працевлаштування.

День відкритих дверей дає змогу не тільки визначитися із майбутньою професією, з’ясувати, на яку спеціальність вступати але й отримати максимум інформації про  статус закладу освіти, умови вступу, пільги, підготовчі курси, матеріально-технічну базу, умови проживання в гуртожитку, практику,  можливість стажування за кордоном, контакти закладу освіти із роботодавцями, перспективи подальшого працевлаштування.

3

Під час Дня відкритих дверей абітурієнти мають змогу дізнатись про професії, яким навчають у коледжі, їх зміст, статус на ринку праці, рівні освіти, перспективи працевлаштування, можливості продовження навчання. При цьому отриману інформацію майбутні студенти можуть розглядати через призму власних можливостей – із врахуванням схильностей, інтересів, бажань кожного.  Цьому сприяє консультативна робота, яку постійно здійснюють працівники коледжу з метою надати допомогу кожному у виборі професії та отримати повну інформацію про умови навчання в коледжі.

14 травня 2024 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбувся День відкритих дверей. Заклад гостинно відчинив свої двері для абітурієнтів – майбутніх студентів нашої великої і дружньої освітянської родини.

2

Традиційно перед присутніми виступила директор Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», кандидат філологічних наук, доцент Світлана ПИЛИПИШИН, яка детально розповіла  про заклад освіти, наголосивши на перевагах навчання в коледжі та перспективах, які чекають випускників у майбутньому. Акцентувала увагу присутніх на тому, що після закінчення коледжу випускники зможуть продовжити навчання у базовому закладі, столичному престижному закладі вищої освіти, одному із провідних університетів – Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

4

Концертну програму розпочали піснею «Додому повертаються лелеки». Ведучі Олена КОВАЛЬЧУК та Анастасія ПРИШЛЯК привітали гостей та згадали чоловіків та жінок, які зараз у лавах Сил оборони України, і тих, які вже ніколи не повернуться додому... Вшанували пам’ять полеглих Героїв України хвилиною мовчання…

5

9812

Прозвучали пісні «Мить» у виконанні Людмили КУЛІБАБИ та «Холодно» у виконанні Вероніки МРУЧОК Христина ПИРІГ та Адріан КОВАЛЬЧУК виконали танець «Ніч яка місячна». Ведучі розповіли, яке веселе, насичене життя у стінах коледжу, та висловили щирі сподівання, що наступною зустріччю стане привітання усіх абітурієнтів як студентів коледжу.

6

Відповідальний секретар приймальної комісії коледжу – Наталія ЮРЧИШИН – ознайомила гостей з особливостями вступної кампанії. Розповіла присутнім про роботу приймальної комісії коледжу та інші важливі моменти процедури зарахування до числа студентів. Зробила акцент на необхідних дисциплінах для вступу, на обов’язковості написання мотиваційних листів.

7

Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін – Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ – провів майстер-клас із написання мотиваційного листа. Мотиваційний лист — це викладена вступником довільно у письмовій формі інформація про його особисту зацікавленість у вступі на певну освітню програму й відповідні очікування, досягнення в навчанні та інших видах діяльності. Він потрібен, щоб розповісти про абітурієнта як особистість, показати вміння комунікувати та презентувати себе, довести мотивацію та зацікавлення професією та обраним закладом, побудувати професійні та навчальні цілі. Наголосив, що якісно написаний мотиваційний лист підвищує шанс потрапити до омріяного закладу освіти в майбутньому.

18

День відкритих дверей пройшов у неформальній та дуже теплій атмосфері – з демонстрацією презентацій, відеороликів і фотографій. Ознайомлено гостей з традиціями коледжу, досягненнями студентів та викладачів,. Присутні мали змогу відвідати як віртуальну, так і реальну екскурсії навчальними корпусами коледжу.

 

13141011

Після завершення заходу директор коледжу відповіла на питання аудиторії та подякувала усім за участь у Дні відкритих дверей з надією на найшвидшу особисту зустріч в стінах коледжу.

А майбутнім студентам хочеться побажати займати активну позицію під час вибору професійного шляху, зважувати кожен крок, зроблений у професійному самовизначенні, і тільки тоді буде впевненість, що обрана професія принесе задоволення і буде цікавою. Адже фахівцем може називатися той, хто захоплено працює, постійно вдосконалює свою майстерність. А це вже заслуговує поваги зі сторони роботодавців бажання отримати таких спеціалістів.

Тому гостинно запрошуємо на навчання до коледжу, бажаємо, щоб кожен із присутніх майбутніх абітурієнтів міг з гордістю називати коледж своєю Альма-матер!

Наталія ПЛЕШ,
провідний фахівець з профорієнтації випускників

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація