Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ДЕРЖАВНИЙ АТЕСТАЦІЙНИЙ (КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ) ЕКЗАМЕН ІЗ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

ДЕРЖАВНИЙ АТЕСТАЦІЙНИЙ (КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ) ЕКЗАМЕН ІЗ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

Студенти усіх економічних спеціальностей відділення економіки та прикладної екології успішно склали державний атестаційний (кваліфікаційний) екзамен з обраних спеціальностей.

577100

Екзамени проходили із врахуванням і дотриманням карантинних обмежень. Під час екзамену із спеціальності «Облік і оподаткування» із вступним словом виступив начальник Бережанського відділення УВД ФССУ в Тернопільській області Михайло Хлопась, який закцентував увагу на актуальності обраної спеціальності. Під час складання державної атестації із спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» до здобувачів освіти із вступним словом звернулася Надія Давиденко, завідувачка кафедри фінансів НУБІП України, докторка економічних наук, професорка. Резнік Надія професорка кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, доктор економічних наук НУБІП України наголосила на важливості обраної здобувачами професії за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Окрім того викладачки НУБіП України висвітлили усі переваги навчання у НУБІП України. Бурштинська Надія, начальник Бережанської ДПІ Козівського управління ГУ ДФС в Тернопільській області, голова екзаменаційної комісії, зосередила увагу здобувачів освіти спеціальності 051 «Економіка» на необхідності у висококваліфікованих фахівцях даної спеціальності.

Під час екзамену студенти показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок відповідно до обраної спеціальності. Відповіді студентів на додаткові питання екзаменаційної комісії підтвердили рівень володіння здобутими фаховими знаннями.

106

Бажаємо нашим студентам не зупинятись на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння і навички під час продовження навчання в базовому університеті. Адже, однією з головних вимог сучасного ринку праці є постійне навчання і самовдосконалення, вміння опановувати нові знання у світі, що постійно і швидко змінюється.

Уляна Бурдаш,
голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація