Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
БІБЛІОТЕКИ ЗФПО В РЕАЛІЯХ СУЧАСНОСТІ

БІБЛІОТЕКИ ЗФПО В РЕАЛІЯХ СУЧАСНОСТІ

23 березня 2023 року у дистанційному режимі з використанням онлайн-платформи Google Meet відбулося засідання методичного об’єднання бібліотечних працівників закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області, в якому взяли участь Ольга МИХАЙЛИШИН та Тетяна МАЛОПІНСЬКА.

2

Тема засідання: «Пріоритетні напрямки діяльності бібліотеки ЗФПО в реаліях сучасності». Модератором заходу виступив Борщівський агротехнічний фаховий коледж.

3

Після вітального слова в.о. директора Борщівського агротехнічного фахового коледжу Ігоря БЛОЗВИ та методиста Ради директорів ЗПФО Тернопільської області Ірини ЛЕЩИК, голова методичного об’єднання Світлана НИКОЛИШИН обґрунтувала актуальність питань, винесених для обговорення.

4

6

Надія ПАРНЕТА, завідувачка бібліотекою Борщівського агротехнічного фахового коледжу у своєму виступі поділилась своїм досвідом роботи у бібліотеці та підкреслила, що розвиток і удосконалення – своєрідна основа для інноваційних зрушень, тим більше, що сьогодні бібліотека є центром комунікацій, осередком культурно-просвітницької роботи, каналом зв’язку у глобалізованому інформаційному соціумі. Тому діяльність бібліотеки спрямована на забезпечення нових умов для отримання як повноцінної освіти, так і на культурний розвиток кожного студента.

5

Жанна КРИЖАНІВСЬКА, в.о. завідувачки бібліотеки Галицького фахового коледжу імені В'ячеслава Чорновола поділилась досвідом роботи та переліком завдань бібліотеки у період акредитації освітніх програм.

7

Цікавими та змістовними були доповіді-презентації викладачі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв Віри ГАБУРИ та Ольги ЛЕЩУК, які підняли питання номенклатури справ у бібліотеці та особливості реєстрації та списання періодичних видань.

Велика вдячність організаторам та спікерам за можливість розширити межі власної компетентності та подивитись на важливі питання по-новому!

Ольга МИХАЙЛИШИН,
завідуюча бібліотекою

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація