Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Участь у ІІ Всеукраїнському фестивалі інноваційної психології з міжнародною участю

Участь у ІІ Всеукраїнському фестивалі інноваційної психології з міжнародною участю

02 - 03 травня 2023 року в онлайн-режимі відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль інноваційної психології з міжнародною участю, в якому взяв участь практичний психолог ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» Василь Лещук.

Фестиваль організований Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини, факультетом соціальної та психологічної освіти, кафедрою психології, науково-дослідною лабораторією «Удосконалення майстерності майбутнього психолога імені Кагальняк Анни Іванівни», Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Громадською організацією «АНТРОПОС – Україна – для дітей цього світу дітям», під патронатом Міністерства освіти і науки України.

02 травня 2023 року з вітальним словом до учасників фестивалю звернулася декан факультету соціальної та психологічної освіти, доктор педагогічних наук, професор Оксана КРАВЧЕНКО, підкресливши важливість роботи з людьми, які пережили травмуючий досвід війни. Також з привітанням до учасників фестивалю звернувся кандидат психологічних наук, доцент, доктор філософії PhD Національного університету біоресурсів і природокористування України Геннадій РЖЕВСЬКИЙ.

245610

Особливо цікавою була  бесіда «Особливості психоeдукації родичів осіб з психічними розладами», яку проводив Константин ЗЕЛЕНОВ, лікар-психіатр вищої катeгорії Цeнтру eкстрeної мeдичної допомоги та мeдицини катастроф, прeзидeнт Української асоціації eкзистeнційного консультування та тeрапії, психолог.

Надзвичайно актуальною була тема «"Могти-Бути" як основа людського буття. Парадигма екзистенційної психотерапії» В’ячеслава ХОМЕНКА, психолога, екзистенційного психотерапевта, ЛГБТІК+консультанта, співзасновника ГО "Центр психологічної підтримки "ОбійМи", члена реєстру психологів та сексологів Happy Life Україна.

119

03 травня 2023 року робота Всеукраїнського фестивалю продовжилась. Про особливості надання психологічної та психотерапевтичної допомоги людям, які пережили психотравмуючі події,  психодинамічний підхід розповів Григорій БАЛАН, практикуючий психолог у психодинамічному підході, психодіагност, спеціаліст з інтерпретації сновидінь.

Представник Мюнхенського університету Ханс-Вольфф ГРАФ,  psychologist, financial consultant, asset manager, pedagogue, journalist, author,  поділився досвідом щодо роботи з резильєнтності та релевантності: наш захист від психологічного та фізіологічного дистресу.

Наше життя упродовж останніх місяців докорінно змінилося на «до» і «після»; постійний стрес, тривога, панічні атаки додають кожному не лише складних почуттів та переживань, а й породжують безліч запитань, відповіді на які необхідно знаходити самостійно. На цих майстер-класах було продемонстровано практичні вправи та методи зняття психологічної напруги, які застосовуються в умовах бойових дій, способи психоемоційної саморегуляції та самоконтролю у стресових ситуаціях, варіанти психологічної підтримки та допомоги постраждалому, подолання наслідків пережитих життєвих криз.

Учасники отримали найголовніше – інструменти психологічної допомоги, які вкрай актуальні сьогодні. Дякуємо організаторам за корисний і пізнавальний захід!

12

Василь Лещук,
практичний психолог коледжу

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація