Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Вітаємо юних науковців Бережанського фахового коледжу – переможців ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України

Вітаємо юних науковців Бережанського фахового коледжу – переможців ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України

Вже стає традицією підводити підсумки навчального року нагородженням кращих студентів коледжу в спорті, навчанні, мистецтві та науці.

Цьогоріч наші здобувачі освіти плідно працювали і отримали чотири призові місця в ІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Ці нагороди – результат їх наукового пошуку, творчої праці та наполегливості.  

Можливо, збоку робота в секції робототехніки виглядає якоюсь забавкою, несерйозним заняттям. Мовляв, складають якісь «машинки», для чогось їх програмують, одним словом - «марнують час».

Можливо... але нещодавно весь інформаційний простір заполонила інформація з Тернополя про те, що наслідки жорстокого ворожого обстрілу складських приміщень в обласному центрі гасив робот-пожежник. Чиясь дитяча мрія про розумного робота-помічника, втілена в пристрої, врятувала не одне життя. І саме тому, незважаючи на війну, ми, Українці, продовжуємо дивувати світ своїм звитяжним рухом до перемоги, до життя кращого і прогресивного. Ми найкращі у світі з використання дронів, роботів, систем штучного інтелекту.  Наші студенти своїми дослідницькими проєктами, можливо, ще по-дитячому не зовсім досконалими доводять те, що ми впевнено крокуємо в Індустрію 4.0.

1

Від імені адміністрації та всього колективу коледжу щиро вітаємо наших призерів обласного конкурсу-захисту наукових робіт МАН України, студентів 1 курсу:

Болцарівського Сергія, Сєданова Артура (ІІ та ІІІ місце - секції авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніки);

Михайлевича Романа (ІІІ місце – секції навчальні, ігрові програми та віртуальна реальність);

Новіцького Дениса (ІІІ місце - секції системи та технології штучного інтелекту).

32

Зичимо їм подальшого зростання, творчого натхнення та реалізації усіх задуманих планів та проєктів!

Сергій ШТОГРИН,
керівник секції робототехніки

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація