Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Змагання заради здоров’я

Змагання заради здоров’я

Естафету від викладачів фізичного виховання коледжу та вчителів фізичної культури закладів освіти Бережанської міської ради, які 3 квітня зіграли між собою товариський матч з волейболу, підхопили 5 квітня студенти коледжу та учні  закладів освіти Бережанської міської ради, взявши участь у «ВЕСЕЛИХ СТАРТАХ», проведених в рамках півмісячника фізичної культури і спорту, приуроченого 65-річчю з дня заснування в Бережанах технікуму механізації сільського господарства, 10-ій річниці створення ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» та 126-річчю НУБіП України, а також до Міжнародного дня здоров’я, який будуть відзначати в неділю, 7 квітня.

Перед стартом змагань хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять наших хлопців та дівчат, які загинули унаслідок збройної агресії росії.

121314151617181920211011

Учасники змагань, а їх було 5 (дві команди від коледжу, Бережанський ліцей № 1, Бережанський ліцей імені Віталія Скакуна та Куропатницький ліцей), подолали дистанцію в 5 естафет. «Мала комбінована естафета» стала для команд лише своєрідним прологом до майбутніх азартних, серйозних та подекуди фізично виснажливих етапів. В «Естафеті з м’ячами» спортсмени та спортсменки демонстрували, наскільки їм близькими є навички гри у футбол, волейбол та баскетбол. В естафеті «Гусінь» учасники змагань швидко зорієнтувались й налагодили командну взаємодію для швидкого подолання дистанції. Добряче довелось попотіти юнакам та дівчатам в естафеті «Переправа», після якої утворився тріумвірат команд з однаковими турнірними здобутками, і ці здобутки вони планували максимально примножити в останньому конкурсі – «Великій комбінованій естафеті». Завдяки впертості характеру, наполегливості, дотриманні правил естафет та прихильності долі саме в останній естафеті визначились переможець та призери.

9

В привітальному слова директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН наголосила, що проведені викладачами циклової комісії фізичної та військової підготовки змагання – це приклад згуртованості громади та нації, це приклад залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, це добра й приємна можливість, хай і не безпосередньо як учасник, а як вболівальник, повернутися в часи юності й самому пригадати, як займався спортом.

347

56

А далі було нагородження, яке проводили директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, керівник фізичного виховання Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ та викладачка фізичного виховання Ірина ГАЛАЙКО.

Спочатку заслужену порцію оплесків отримали учасники змагань, які вели чесну спортивну боротьбу в кожній естафеті. Потім організатори змагань подякували за компетентну та справедливу роботу журі, до якого увійшли працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Бережани Віктор ДВОРСЬКИЙ, Надія НИЗДРОПА й Оксана ШВЕЦЬ.

А згодом свої нагороди отримали безпосередні учасники змагань. Грамотами за участь нагороджені команди Бережанського ліцею № 1 та Куропатницького ліцею; переможець та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками: ІІІ і ІІ місця  за двома командами коледжу, а переможцем змагань стала команда Бережанського ліцею імені Віталія Скакуна.

Сподіваємося, що «Веселі старти» стануть щорічним змаганням, яке будуть проводити в закладі освіти, що переміг в році попередньому.

Подяка керівникам закладів освіти, які делегували свої команди на змагання, та вчителям фізичної культури, які ці команди готували до змагань.   

Особлива  подяка Збройним силам України, які дають можливість займатися улюбленою справою!!!

2

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
керівник фізичного виховання

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація