Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
«Новітні герої Бережанщини» у рамках проекту «Моє життя тобі, Україно»

«Новітні герої Бережанщини» у рамках проекту «Моє життя тобі, Україно»

Ми щасливі, що живемо на такій мальовничій, щедрій, красивій землі. Тут жили наші діди і прадіди, тут корінь українського роду, що сягає давнини. І де б ми не були, ми відчуваємо поклик рідної землі. Україна не раз підіймалася з колін, поранена, та нездоланна для ворогів. Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх днів. Але, на жаль, наша боротьба за незалежність триває. В нашій країні війна.

Ще рік тому ми не звертали особливу увагу на слова „Слава Україні – Героям слава”, а тепер вони набули нового змісту. Наразі вже точно зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці герої – хлопці, що зі зброєю в руках захищають нас, лікарі, пожежники, волонтери та багато інших.

Слова „Слава Україні – Героям слава” перестали бути просто вітанням, це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини. Коли перед очима кадри з новин, фото поранених та загиблих героїв, дивлячись їм у вічі, ми розуміємо, що вислів «душу й тіло ми положим за нашу свободу» став для сучасної історії української нації не просто словами з гімну, це стало станом душі.

За всіма ними – Героями, Бережанщина сумує і пам’ятає.

Тому студенти Бережанського фахового коледжу разом з викладачами Олійник О.М., та Соколовською І.Я., вшанували пам'ять героїв Бережанщини, взявши участь у виховному заході: «Новітні герої Бережанщини» у рамках проекту «Моє життя тобі, Україно».

21545

Сьогодні українці об'єднані як ніколи. Кожен українець на своєму фронті самовіддано воює за свою країну як волонтер, журналіст, хакер, кухар, водій, митець тощо. Війна торкнулася кожного українця. Рік безперервних руйнувань та боротьби за життя! Ворог не припиняє масованого наступу на Україну. Навіть ідучи по тілах своїх співвітчизників. Але наші Збройні Сили України дають відсіч такому нашестю. І попри постійну загрозу український народ продовжує жити.

Україна – незламна. Українці – незламні!

У великій війні немає маленьких справ. Немає непотрібних. Кожен із нас – борець. Кожен із нас – фронт. Кожен із нас – основа оборони. Ми б’ємося, бо ми як одна команда – уся країна. Ми незламні, бо ми українці. Нація нескорених.

Ми всі разом чекаємо той день, коли закінчиться війна. Коли прийде така довгоочікувана перемога!

Викладачі циклової комісії природничих дисциплін.

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація