Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ІСТОРІЄЮ ТА ЗВИЧАЯМИ БЕРЕЖАНСЬКОГО КРАЮ

ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ІСТОРІЄЮ ТА ЗВИЧАЯМИ БЕРЕЖАНСЬКОГО КРАЮ

06.04.2023.р здобувачі освіти спеціальності 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка разом з викладачами циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін відвідали екскурсію в Бережанському краєзнавчому музеї. Тема заходу: «Ознайомлення з історією та звичаями Бережанського краю».

Краєзнавчий музей — місце, де зустрічаються сьогодення і минуле. Екскурсія почалась з експонатів флори і фауни Бережанщини. Проходячи по залах музею, студенти ознайомились зі знаряддями праці та культурним надбанням наших предків. Значну цінність становить собою експозиції на військову тематику. Тут можна побачити те, до чого, здається, не повинне було прагнути людство: знаряддя, призначені для насильства та вбивства. Наш Бережанський край, нажаль, багатий на місця де відбувались військові події.

2356

Сучасні експозиції також радують око своїм різноманіттям. Тут представлені шедеври народних ремесл, роботи фотохудожників, скульпторів, живописців — всіх тих, кого повною мірою можна назвати творцями історії.

Виставленні також експонати, які нагадують про події боротьби за становлення нашої держави. Це нагадування про революцію гідності, про військові події на Сході, про ті молоді та невинні жертви майдану які поклали своє життя за правду та справедливість.

Особливої уваги заслуговує зал про реалії сьогодення подій війни, В якому представленні експонати сучасних героїв Бережанщини. У цій війні вже не може виникати питання, чи є місце культурі, адже ця війна і є боротьбою за нашу культуру.

4

Екскурсію проводив науковий співробітникмузею Микола ПРОЦІВ. Студенти, щиро подякували за змістовну та цікаву розповідь і під враженнями повернулись до закладу освіти.

Надія ОБЕРСЬКА,
голова циклової комісії спеціальних

електротехнічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація