Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Вітаємо сьогодні, любимо завжди! Студентська організація коледжу привітала найсміливіших мам у світі

Вітаємо сьогодні, любимо завжди! Студентська організація коледжу привітала найсміливіших мам у світі

У другу неділю травня вшановуємо наших Берегинь, хранительок сімейного вогнища, наших добрих та водночас незламних і жертовних Матерів. Цієї травневої неділі кожен син чи донька вважають своїм найпершим обов’язком привітати найріднішу людину і подарувати свою любов та вдячність.

3

Вже другий рік поспіль цей день особливий. Обпалений війною, але з гарячим серцем та героїзмом українських мам. 12 травня студентська організація коледжу радо привітала всіх, хто гордо носить почесне звання МАМА. Ведучі Марія Шилінська та Віктор Заводецький пригадали, як звучить слово «мама» в різних країнах світу, яку важливість має це слово зараз в Україні і як це бути мамою під час війни.

54
67

Щемливі мотиви пісень у виконанні Ірини Лаби, Анастасії Юськів, Анастасії Глубіш, Мар’яни Сулімової про силу материнської любові.

8

Щоб не забувати і не зрадити пам'ять тих, які стали посмертно Героями України, а саме: Максима Ридзанича, Віталія Скакуна, Устима Голоднюка - студенти подякували матерям за подвиг і велику жертву, за справжніх синів України, які віддали життя, щоб наша держава була єдиною і незалежною. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх, хто загинув внаслідок російської агресії.

9

Із  щирим і задушевним словом до присутніх звернувся заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало, який наголосив на величі й трагедії материнської любові. «Низько вклоняємось Вам, наші Матері, за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день!»

Всім Матерям вільної і незалежної України студентська організація коледжу бажає миру, здоров'я та гармонії в душі. Глибока подяка усім Матерям, які виростили та викохали відважних захисників України, відповідальних воїнів та мужніх Героїв! Витримки та сили вам, наші українські МАМИ!

Віктор Заводецький,
голова студентської організації коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація