Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Щоб відчути змагальний дух

Щоб відчути змагальний дух

Більш ніж пів доби в дорозі (в обидві сторони), три дні змагань, емоції (на жаль, не завжди позитивні) – все це запам’ятають 18 студентів, збірників коледжу з мініфутболу, настільного тенісу, волейболу, шахів і перетягування линви та керівники спортивної делегації – викладач фізичного виховання Ірина ГАЛАЙКО та керівник фізичного виховання Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ, які стали безпосередніми учасниками спортивних ігор студентів коледжів структурних підрозділів НУБіП України з нагоди відзначення 125-річчя заснування НУБіП України.

В перший день (27 квітня) змагань виявляли найсильнішого в змаганнях з шахів. І наші студенти – Максим БІДОЛАХ (К-21М), Роман ЗАЯЦЬ (ОФП-21М) та Вікторія КУКУРУДЗА (К-11М) – показали, що «ігри розуму та нестандартної думки» це те, що близьке їм по духу. Максим БІДОЛАХ, граючи за дошкою № 1 виборов 2 підсумкове місце, що в підсумку командних змагань дало бронзові медалі (Роман і Вікторія в особистому заліку посіли 4 місця за дошкою № 2 і в змаганнях серед дівчат відповідно). Велике їм спасибі та респект за вміння зібратися в потрібний момент і зіграти на командний результат.

2

В цей же день стартували змагання з волейболу серед юнаків. Наші хлопці впевнено здолали команду з Ніжина із добрими сподіваннями готувались до наступного матчу (відбувся в другий день змагань – 28 квітня) проти команди Ірпінського фахового коледжу. Сам матч був цікавим своїм духом боротьби (на відкритті змагань виступаючі (ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко та проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша) звертали увагу на дух безкомпромісної і чесної боротьби під час змагань та на характер товариськості турніру), хоч і бережанці поступились 1:2. Отож, після групового етапу ми вийшли у півфінал, де мали зустрітись з своїми географічними сусідами – командою Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого. Здобувши перемогу в кожній з двох партій, студентська волейбольна команда коледжу вийшла у фінал, де знову зустрілась із командою з Ірпеня. Цього разу для виявлення переможця вистачило дві партії, в кожній з яких на фініші наші хлопці припустились фатальної помилки (не подали подачі). Як наслідок – поразка в матчі, але срібні медалі (якби хтось сказав до початку змагань, що ми будемо другими, ми б однозначно зраділи, але, побачивши себе на площадці і зігравши матчі на турнірі, підсумкове друге місце і команда, і представник розцінили як невдачу) стали другим позитивним моментом для спортивної делегації з Бережанського фахового коледжу. І тут треба сказати слова подяки тим, хто причетний до цього срібла, а саме: Олегові ПЕТРУШЦІ, Віталію-Ярославу БЕНІВУ (обидва АБ-11СК), братам Романові та Василеві БІДУЛАМ (обидва А-41М), Максимові САВИЦЬКОМУ (А-11М), Вікторії КУКУРУДЗІ (К-11М) та Олегові СОЗАНСЬКОМУ (учень Потуторського ліцею).

56

Підхопили добрий заспів шахістів та волейболістів і майстри малої ракетки. Іван БРИНЯК (Е-21М) виявився найкращим в змаганнях «перших ракеток» (став другим, поступившись у суперфіналі), другою у змаганнях серед дівчат стала Софія ПРОЦИК (К-21М), боролась гідно за другим столом із хлопцями Мар’яна ЖИШКА (ОФП-11М). Як і волейболісти, наші тенісисти в командному заліку вибороли срібні медалі.

78

В інших видах Програми змагань ми залишились за бортом призової трійки, посівши 5-ті місця в змаганнях з перетягування линви та з мініфутболу.

В окремих видах змагань наші спортсмени-призери отримали грамоти і медалі.

341011

І все ж разом зі словами вдячності адміністрації коледжу за можливість взяти участь в змаганнях, що проводились на базі НУБіП України (а це і справді недешеве задоволення), студенти коледжу сподіваються на гідне пошанування їх здобутків у коледжі та відзначення медалями, грамотами і кубками за зайняті призові місця у спортивних ігор студентів коледжів структурних підрозділів НУБіП України з нагоди відзначення 125-річчя заснування НУБіП України.

1213

14

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
керівник фізичного виховання 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація