Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Гідно зроблена робота – достойна нагорода

Гідно зроблена робота – достойна нагорода

У четвер, 04 травня 2023 року, на початку педагогічної ради в присутності працівників коледжу відбулось вшанування і нагородження студентів коледжу, призерів спортивних ігор студентів коледжів структурних підрозділів НУБіП України з нагоди відзначення 125-річчя заснування НУБіП України.

234568

Першими заслужені нагороди отримали наші шахісти (Максим БІДОЛАХ, Роман ЗАЯЦЬ та Вікторія КУКУРУДЗА), які в командному заліку в перший день змагань вибороли бронзові нагороди. Грамоти, медалі та кубок команді вручали директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН та завідувач Агромеханічного відділення Ігор БУНЯК (пообіцяв студентам-призерам провести з кожним із них хоча б одну шахову партію, чим ще більше мотивував спортсменів до вдосконалення свого рівня гри в шахи).

910111213

За хронологією виступів на Іграх наступними до нагородження запросили команду студентів із настільного тенісу. Приємно, що підопічні Ірини ГАЛАЙКО (разом з директоркою коледжу проводила нагородження) були ще більш успішними: Іван БРИНЯК посів ІІ місце серед юнаків, а Софія ПРОЦИК – серед дівчат. В підсумку разом з Мар’яною ЖИШКОЮ вони в підсумку вибороли срібні медалі в командних змаганнях, поступившись лише на дещицю (одним балом) переможцю. Саме такого ґатунку медалі, а ще грамоти, статуетки та кубок вручили їм під час нагородження.

1401

Достойно виступили на Іграх і волейболісти, які, як і майстри малої ракетки, стали другими, провівши на хорошому рівні всі матчі на змаганнях. Нагородження проводили директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН та заступник директорки коледжу з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО, азартний гравець у волейбол. Кращим в нашій команді визнали Олега ПЕТРУШКУ (капітан команди), якого нагородили грамотою і статуеткою. Грамоти та кубок отримала вся команда (Олег ПЕТРУШКА, Олег СОЗАНСЬКИЙ, Максим САВИЦЬКИЙ, Віталій-Ярослав БЕНІВ, брати Василь та Роман БІДУЛИ та Вікторія КУКУРУДЗА).

На завершення керівник фізичного виховання Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ подякував адміністрації коледжу за можливість взяти участь в Іграх та зауважив, що потрібно щороку брати участь в змаганнях (на обласному рівні, у всеукраїнських), адже через змагальний дух спортсмени зможуть рости професійно (тактично і технічно). І як «допінг» для студентів-спортсменів обов’язково має бути достойне пошанування переможця та призерів одразу після фінішу турніру.

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
керівник фізичного виховання

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація