Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Вітаємо студентський науковий гурток «Єдність у різноманітті» з почесним ІІІ місцем у  XІІ «Фестивалі студентської науки – 2023»

Вітаємо студентський науковий гурток «Єдність у різноманітті» з почесним ІІІ місцем у XІІ «Фестивалі студентської науки – 2023»

З 24 квітня по 18 травня в університеті проходив ХІІ «Фестиваль студентської науки – 2023», присвячений 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню науки в Україні.

18 травня відбулося фінальне засідання – підведення підсумків Фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету, яке об’єднало велику громаду вчених у складі ректора Станіслава НІКОЛАЄНКА, представників ректорату, науково-педагогічних працівників,

Спілки молодих вчених та команд 26 кращих студентських наукових гуртків факультетів та ННІ університету, Бережанського, Ніжинського агротехнічних інститутів, Ірпінського, Бережанського, Ніжинського, Рівненського, Боярського, Мукачівського фахових коледжів, Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого, Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової, загалом 179 учасників.

2

Відкрив засідання ректор Станіслав НІКОЛАЄНКО, вітаючи учасників Фестивалю, очільник відзначив, що в університеті при кафедрах студенти займаються науковою діяльністю у 249 студентських наукових гуртках. 

Станіслав НІКОЛАЄНКО також підкреслив, що, незважаючи на надзвичайно важкі часи для України, наш університет стабільно забезпечує свою життєдіяльність, максимально підтримує студентів та науково-педагогічних працівників та покладає велику надію на внесок молоді у відбудову України.

Заключний етап Фестивалю відбувся у формі web-конференції шляхом представлення інформації про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків, співбесіди комісії зі старостами гуртків, підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету, в тому числі і відокремлених підрозділів.

34567

Звіт про діяльність та здобутки студентського наукового гуртка «Єдність у різноманітті» нашого коледжу представила Юлія ЖИГА, здобувачка фахової передвищої освіти відділення економіки та прикладної екології під керівництвом викладачки циклової комісії гуманітарних дисциплін Ірини КОСТІВ.

8

Комісія Фестивалю, у складі представників науково-дослідної частини, Ради молодих вчених, Ради аспірантів, Сенату студентської організації університету відзначила актуальність та ефективність наукових досліджень, участь та результативність у науково-технічних заходах, зокрема всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсах та конференціях, публікаційну активність студентів-гуртківців, здобувачів освіти університету та відокремлених підрозділів.

За результатами урочистого засідання ХІІ «Фестивалю студентської науки - 2023» гурток коледжу «Єдність у різноманітті» зайняв почесне ІІІ місце.

Щиро дякуємо керівнику гуртка Ірині КОСТІВ та його учасникам за наполегливу, плідну наукову та творчу працю!

Бажаємо нових перемог та мирного неба!!!

За матеріалами https://nubip.edu.ua/node/128402

Оксана Лещишин,
завідувачка навчально-методичного кабінету, 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація