Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Готуй сани влітку, а воза – взимку АБО профорієнтація – це важливо!!!

Готуй сани влітку, а воза – взимку АБО профорієнтація – це важливо!!!

Справжній господар щоденно докладає максимум зусиль, щоб його праця приносила не тільки радість, але й давала рясні плоди. А справжній педагог у своєму закладі освіти і є тим добрим та вправним господарем, що протягом року дбає про наступність поколінь студентів, проводячи профорієнтаційну роботу чи не щоденно: і професійно працюючи  на заняттях, й організовуючи навчально-виховні заходи, і  виїжджаючи в населені пункти для зустрічей із школярами, які в майбутньому можуть стати студентами коледжу.

Саме таку роботу проводять і викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін, які 17 січня 2024 року, зорганізувавшись, вирушили на профорієнтацію в заклади освіти Підгаєцької міської ради.

Здобувачі освіти Завалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Опорного закладу «Підгаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради», Підгаєцької гімназіїімені Маркіяна Паславського, Мирненської, Мужилівської,  Сільцівської та Угринівської ЗОШ І-ІІ ступенів Підгаєцької міської ради та Потуторського ліцею Бережанської міської ради отримали цінну інформацію щодо спеціальностей, які є у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України», про терміни вступної кампанії та особливості подачі документів для вступу; дізналися про навчальну, виховну роботу в коледжі, організацію дозвілля, про можливості продовження навчання після закінчення коледжу в НУБіП України.

Ті зі здобувачів освіти, які виявили найбільше зацікавлення розповіддю викладачів циклової комісії гуманітарних дисциплін, просили запросити їх на День відкритих дверей, щоб самим пересвідчитись, що умови навчання в коледжі відповідають їх очікуванням й стануть першим трампліном до їхньої майбутньої кар’єри.

Самі ж викладачі, які проводили профорієнтацію, ще раз переконались: хоча про наш коледж багато людей і знають, але тільки через зустрічі з абітурієнтами, як це було у Завалівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, можна донести важливість опанування тієї чи іншої професії та розповісти детальніше про сам заклад освіти.

136891011131415171923242627

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація