Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Профорієнтаційна зустріч з випускниками

Профорієнтаційна зустріч з випускниками

26 лютого  у групі К-41 відбулася профорієнтаційна зустріч дирекції та адміністрації нашого фахового коледжу з випускниками. Це важлива подія для здобувачів освіти, адже незабаром вони закінчать фаховий коледж і більшість з них виявить бажання здобути освітньо-кваліфікаційний рівень "Бакалавр". Зустріч була організована у змішаному форматі, щоб студенти, які перебувають за межами нашої країни, теж змогли отримати потрібну інформацію.

У своєму виступі директорка коледжу, Світлана Пилипишин, підкреслила важливість кожного здобувача освіти, особливо тих, хто в умовах воєнного стану під супровід звуків сирен та в укриттях продовжує навчатися; часто поєднує навчання і роботу, щоб підтримати рідних у нелегкий час. Хлопці та дівчата отримали детальні роз’яснення, щодо особливостей національного мультипредметного тесту, можливостей підготуватися до складання цього важливого іспиту, необхідних документів для реєстрації на НМТ.  Звичайно, ключовим моментом зустрічі  стала профорієнтація до нашого базового закладу освіти - НУБіП України. Світлана Ігорівна проінформувала випускників про особливості вступу до університету, матеріально-технічну базу, гуртожитки, також перспективи подальшого працевлаштування, які надає НУБіП України.

22

Галина Паньків, заступниця відповідального секретаря приймальної комісії, ознайомила здобувачів освіти з умовами вступу для отримання ступеня бакалавра, особливостями реєстрації електронного кабінету вступника, порядком поданя заяв. Також було наголосила на важливіості мотиваційного листа, надала рекомендації щодо правильного його написання.

Щиро сподіваємося, що інформація, яку отримали випускники під час зустрічі допоможе їм у реалізації наступних важливих кроків у дорослому житті.

Роксолана Ломницька,
куратор групи

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація