Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Корисні поради й матеріал для роздумів…

Корисні поради й матеріал для роздумів…

отримали викладач циклової комісії фізичної та військової підготовки Ірина ГАЛАЙКО та керівник фізичного виховання Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ за результатами участі 10 травня 2023 р. в онлайн-режимі на платформі Zoom у семінарі керівників, викладачів фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти «Організація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в закладах фахової передвищої освіти в умовах сучасних викликів».

Спікерами заходу були представники Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, науково-педагогічні та педагогічні працівники.

2

Після вступного слова та введення в тему заходу від методиста лабораторії цифрових та медіатехнологій в освіті Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» Олександра МИРОНЕНКА було презентовано працівниками Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України (Олександром ІГНАТКОМ, заступником голови, та Сергієм АНТРОПОВИМ, помічником голови Комітету) стратегію розвитку фізичного виховання та спорту здобувачів освіти. У ході проведення заходу представники Комітету акцентували увагу на напрямах роботи щодо розвитку фізичного виховання та спорту серед учнівської та студентської молоді та презентували проєкт activeyouth.gov.ua.

34

В наступних виступах Сергій ТРАЧУК, кандидат наук із фізичного виховання і спорту, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України розкрив питання важливості рухової активності студентської молоді закладів фахової передвищої освіти,  Оксана ДАНИСКО, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Полтавського національного педагогічного університету імені  В.Г. Короленка розкрила перспективи використання smart-технологій як засобу мотивації молоді до рухової активності, Олександр ДОВГИЧ, кандидат наук із фізичного виховання і спорту, доцент кафедри здоров’я, фітнесу та рекреації Національного університету фізичного виховання і спорту України розповів про засоби підвищення якості фізкультурно-оздоровчої роботи в умовах організованих та самостійних занять.

5

6

В другій частині заходу ділились досвідом організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у своїх ЗФПО представники закладів фахової передвищої освіти: про інноваційні системи формування мотивацій студентської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом розповіла Любов КУЗЬМЕНКО, викладач фізичного виховання ЗФПО  «Київський міський медичний фаховий коледж»; про особливості організації занять з фізичного виховання в умовах дистанційного та змішаного навчання цікавою була розповідь Лілії САБАНІНОЇ, керівника фізичного виховання ВСП «Класичний фаховий коледж Сумського ДУ»; про організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ» розповів викладач фізичного виховання Ігор  ЦУРАК.

Спікери заходу зупинилися на питаннях реформування сфери фізичної культури, зокрема, організації і змісту занять з фізичного виховання у закладах освіти, впровадженні сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій, перевагах та недоліках дистанційної форми проведення занять.

 

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ
керівник фізичного виховання 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація