Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ІНЖЕНЕРІЇ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ІНЖЕНЕРІЇ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Останній курс, останній семестр навчання для групи спеціальності 123 «Компютерна інженерія» - це час, коли ти вже за крок до омріяної професії і кожна дисципліна, кожна тема розширює твої навики і уміння. За декілька місяців частина з них продовжить навчання в базовому закладі, хтось піде працювати і вчитись на міжкафедральній лабораторії.

Тенденції у світовій і вітчизняній економіці вказують на те, що ринок праці в ІТ-галузі з кожним роком розширюється. З’являються нові і нові галузі, які потребують фахівців що вміють писати, аналізувати, тестувати, сертифікувати та впроваджувати програмний код.

2

23 лютого 2023 року, старший викладач спеціальних комп’ютерних дисциплін Сергій ШТОГРИН провів відкрите лекційне заняття на тему «Розробка вимог до програмного забезпечення». Захід проводився в рамках тижня циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій.

34

Тема лекції обрана згідно робочої програми дисципліни, що входить у змістовний модуль «Аналіз вимог до програмного забезпечення». Метою даної теми є дати нові знання в галузі створення специфікації вимог до програмного забезпечення. Це документ, який міститиме всі вимоги, які мають бути накладені на проектування та перевірку продукту. Він також міститиме іншу відповідну інформацію, необхідну для розробки, перевірки та обслуговування продукту.

Нажаль через складну ситуацію з агресією проти нашої держави довелось проводити захід в дистанційному форматі. Але нам не звикати, у нас є вміння, засоби і ресурси, щоб на зло агресору не послабляти темп навчального процесу. Особливо приємно, коли на лекції присутні студенти, які вимушено перебувають за кордоном, які всім серцем прагнуть бути разом з нами в рідній країні. Ну а для тих, хто нажаль не зміг відвідати захід, на каналі в YouTube доступне посилання на запис лекції https://youtu.be/hePbY6LWICI.

Якимович О.М.,
голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін
та інформаційних технологій 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація