Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Захист дипломних проектів за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія»

Захист дипломних проектів за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія»

Сучасне життя неможливо уявити без комп'ютерів. Темпи розвитку комп'ютерних технологій захоплюють. Ми свідки справжньої революції в цій сфері! З появою комп'ютерних технологій у середині 20-го століття відбувся значний прорив у науці, техніці, бізнесі та багатьох інших галузях людської діяльності. Вони і надалі будуть мати величезний попит на ринку праці, а ті, хто працює в галузі інформаційних технологій, візьмуть на себе вирішальну роль у формуванні майбутнього.

 «Комп'ютерна інженерія» - це спеціальність для підготовки молодших спеціалістів  з найбільш широким охопленням дисциплін галузі інформаційних технологій.

Цьогорічний випуск є, у певному сенсі унікальним. Це ті студенти, які навчалися в час пандемії та війни, стикалися з унікальними викликами і перешкодами у своєму навчанні. Такі непередбачувані обставини суттєво вплинули на їх досвід і результативність. Наш коледж, як і більшість закладів освіти переходив на дистанційну форму. Студентам довелося швидко адаптуватися до нового навчального середовища, змінювати свої звички та навички, впоратися з викликами самодисципліни та організації навчання віддалено.

Не зважаючи на всі виклики з 21 по 22 червня 2023 року відбулися захисти дипломних проектів молодших спеціалістів, які навчалися за спеціальністю 123 «Комп'ютерна інженерія».

423

З початком захисту робіт студентів привітав голова екзаменаційної комісії Роман КУЛЬЧИЦЬКИЙ та побажав успіхів та хороших оцінок. Також перед студентами виступила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, побажала не зупинятись на досягнутому, продовжувати свій шлях у навчанні  особливо в базовому закладі НУБіП України.

56

Теми дипломних проектів охоплювали широкий спектр комп'ютерних технологій, включаючи цікаві та корисні програми, веб-сайти, 3D-моделі та засоби віртуальної реальності. Випускники успішно проявили свої навички в адмініструванні комп'ютерних мереж, проектуванні систем керування, засобах інтернету речей та робототехніці. Не обійшлось також без охоплення військової та безпекової тематики. Члени екзаменаційної комісії та рецензенти відзначили високий рівень дипломних проектів, а також їх актуальність та практичну спрямованість.

Щиро вітаємо студентів з успішним захистом і маємо надію, що отримані знання та досвід послужать в їх подальшому навчанні та роботі!

Штогрин С.С.,
викладач циклової комісії
фізико – математичних дисциплін
та інформаційних технологій

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація