Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Мелодії надії та вдячності: День працівників освіти та День захисників та захисниць України в Бережанському фаховому коледжі

Мелодії надії та вдячності: День працівників освіти та День захисників та захисниць України в Бережанському фаховому коледжі

29 жовтня студенти та викладачі Бережанського фахового коледжу відзначили День працівника освіти та День захисників та захисниць України вражаючим концертом, який об'єднав мистецтво, вдячність та патріотизм.

Головна подія вечора розгорнулася на сцені, де талановиті студенти та викладачі продемонстрували свої музичні обдарування. Кожна композиція була обрана з розумінням та намагалася висловити вдячність і підтримку вчителям, а також усім  захисникам та захисницям України, які стоять на передній лінії захисту нашої країни.

35

Ведучі, (викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін Василь ЛЕЩУК та Людмила КУЛІБАБА), розпочали урочистості хвилиною мовчання в пам'ять про тих, хтовіддав своє життя за волю України. Їхні імена вічно будуть жити в серцях вдячних нащадків, як імена Героїв. 

38332

72018

931

У програмі концертумузичні номери, які  передавали образи надії, миру та єднання. Катерина СВІРСЬКА (студентка групи ОФ-11), Анастасія ЮСЬКІВ (студентка групи ФП-21), Вікторія КУКУРУДЗА (студентка групи К-21), Соломія БАБИЧ (студентка групи Сп-21), дівочий вокальний ансамбль коледжу «Файнички»,  хореографічний колектив студентів коледжу «Насолода», Людмила КУЛІБАБА (викладачка іноземної мови) – це ті, хто підкорили серця аудиторії своєю майстерністю та виразністю.

25

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН висловила вдячність та повагу всім викладачам, які своєю мудрістю і терпимістю ведуть наших студентів до знань. Пригадавши деякі основні ознаки педагога, очільниця побажала колегам впевненості та бадьорості, поваги та любові, удачі й успіху, а всім захисникам і захисницям України, які стоять на передньому краї оборони нашої країни - безпеки та міцного здоров'я.

Директорка передала вітання колективу від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава НІКОЛАЄНКА, нагородивши Почесною Грамотою НУБіП України викладачку циклової комісії гуманітарних дисциплін Ірину КОСТІВ. Грамотами Тернопільської обласної ради нагороджені Світлана КУЦА, Володимир ГАХОВСЬКИЙ, Людмила БІЛАН, Людмила ДВОРСЬКА, Уляна БУРДАШ. Грамотою департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової  адміністрації  нагороджена викладачка циклової комісії природничих дисциплін Ірина СОКОЛОВСЬКА. Підкреслюючи вагому роль вчителів у суспільстві, голова Бережанської міської громади Ростислав БОРТНИК теж вручив грамоти Бережанської міської ради викладачам коледжу за сумлінну працю, високий професіоналізм та здобутки у роботі, а саме: Ганні ВОВК, Василю ЛЕЩУКУ, Ірині ГАЛАЙКО, Мирославу ЯЦИКІВУ, Валентині РУДНИК, Оксані ДУДАР, Оксані ОЛІЙНИК, Ліді СТРІЛЦІ. Не залишилась осторонь і профспілкова організація коледжу, яку очолює Людмила БІЛАН. Грамотами ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» нагороджені: Ігор БУНЯК, Анатолій ВЕНГРИНОВИЧ, Мирослава ГАХОВСЬКА, Любов ГУРКО, Оксана СЕМЕНІВ, Марія СНОВИДА, Василь ФУРДЕЙ, Наталя ЧОРНА, Фросина ЧУМАРНА, Ірина ДМИТРІВ.

101251112131415161719212223283334394041

Студентська організація коледжу, яку очолює Марта ОСТРОВСЬКА, теж висловили свою повагу і подяку тим, хто НАВЧАЄ та ЗАХИЩАЄ.

8

Вечір завершився молитвою за Україну у виконанні Вікторії КУКУРУДЗИ, яка ще раз нагадала нам про єдність та гордість за нашу країну.

4

Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи
26246
 
37

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація