Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Розпочинаємо осінь міжнародної співпраці

Розпочинаємо осінь міжнародної співпраці

Продовжується співпраця коледжу з розширення та поглиблення досягнень проєкту DAAD № 57649162 «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів (2)» з університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф.

Одним із важливих заходів проєкту DAAD «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів (2)» цього року є створення навчального онлайн-модуля «Збір даних».

Спілкуючись з учасниками проєкту, його фундатори дійшли до висновку, що є потреба допомогти педагогічним працівникам коледжів у цій сфері. Тому виникла ідея провести семінар для викладачів коледжів у Тріздорфі. Семінар заплановано на листопад поточного року.

Для підготовки до семінару розпочато підготовку і 17 жовтня було проведено ZOOM-зустріч учасників і організаторів семінару.

2

Під час зустрічі перед учасниками з вітальним словом виступив професор Ральф ШЛАУДЕРЕР, керівник проєкту, який висловив велику підтримку українському народові і запевнив, що співпраця з коледжами України є кроками до інтеграції України в Європейський союз у галузях сільського господарства й освіти.

3

Ірина ТРЬОЙСТЕР – випускниця НУБІП України, магістерка програми в університеті Трісдорф і співробітниця університету – репрезентувала слухачам можливості співпраці коледжів й університету щодо розвитку домашніх підсобних господарств.

4

Про підготовку до семінару, шляхи покращення ефективності результатів його роботи виступив Вадим ПЕТРЕНКО – координатор проєкту від  університету.

5

В рамках підготовки до семінару планується проведення ще трьох таких онлайн зустрічей та виконання «домашніх завдань» для учасників.

6

Сергій ШТОГРИН,
координатор проєкту від коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація