Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
«Дружня група – мрія кожного студента»

«Дружня група – мрія кожного студента»

В рамках тижня циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін 25.03.24р. куратор групи Е-11 Надія ОБЕРСЬКА провела виховну година на тему: «Дружня група – мрія кожного студента».

Метою якої було формувати поняття про справжню дружбу, уміти правильно вибирати друзів, спілкуватись і товаришувати; вчити цінувати дружбу та друзів; розвивати пам’ять мовлення, творчі здібності; виховувати доброзичливість, бажання допомагати, почуття вдячності, чесності, щирості, толерантності.

Справді, дружній колектив – мрія кожного. А для студентів це не просто мрія, а життєва необхідність: у підлітковому віці особистість тільки-но формується, тому потреба у спілкуванні і взаєморозумінні з однолітками відчувається гостро.

Здобувачі освіти  виконували  5 вправ, а саме:

«Чим ми схожі, а що нас різнить». Ця вправа вчить розуміти, хоча вони всі різні, але усіх щось об’єднує з кожним одногрупником.

«У чому ти найкращий». Ця вправа вчить бачити в оточуючих хороше та фокусуватися на кращих рисах характеру одногрупників. Якщо певні одногрупники не товаришують один з одним в звичайних умовах, вони можуть і не помічати цього. Виконання ж вправи спонукає замислитись і, можливо, по-іншому поглянути на свого одногрупників.

«Реклама». Ця вправа допомогла більше дізнатися про захоплення один одного та напрацювати навички фокусування на кращих рисах однолітків, а також сприяє розумінню, що група – команда, а кожен студент  – її частина.

«Наш група» Ця вправа спонукає замислитись, що група– у першу чергу колектив, що має свої особливості, завдяки кожному студенту, який є частиною цієї спільноти.

«Я дарую тобі...». Ця  вправа дає роз’яснення студентам, що слова мають виняткову силу, як погані, так і добрі. Добрими словами ми можемо підбадьорити один одного, покращити настрій, а поганими – навіть скалічити.

234567910111213


Завдяки цій виховній  годині студенти мали змогу дізнатись цікаві факти  про своїх одногрупників та можливість розрекламувати  себе особисто.

Надія ОБЕРСЬКА,
куратор групи Е-11

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація